Search

Pregame: Δράση με ντέρμπι σε κορυφή και ουρά για την 5η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(16:30 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Σπουδαίο ματς θα έχουμε στο Δροσερό με τον πρωτοπόρο Φίλιππο να υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης σε ένα ματς που αν μη τι άλλο θα δείξει που μπορεί να στοχεύσει η κάθε ομάδα, ενώ την ίδια ώρα η έτερος πρωτοπόρα Αναγέννηση Θαλασσιάς έχει δύσκολη έξοδο στο Εράσμιο.

Η τρίτη της βαθμολογίας Βιστωνίδα έχει επικίνδυνη έξοδο στον “πληγωμένο” Άτλα, ενώ ο τέταρτος και αήττητος Παύλος Μελάς Κουτσού έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι στον Άρη Πετεινού. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα έχουμε στη Νεάπολη μεταξύ Απόλλων και Εχίνου, ενώ στην Μάνδρα ο ανεβασμένος Ερμής υποδέχεται τον Απόλλων Διομηδείας με αμφότερες να προέρχονται απο εμφατικές νίκες. Τέλος ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το ματς της Κεντητής με την Γενησέα με της δύο ομάδες να ψάχνουν νίκη-γιατρικό που θα τους ανεβάσει τόσο ψυχολογικά όσο και κυρίως βαθμολογικά

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:30 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Ελευθεράκης, Χρυσέλης Γ., Φεράτογλου)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Άρης Πετεινού  (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Σπάρταλης)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – ΑΟ Βιστωνίδας  (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Ιωαννίδης)

Γήπεδο Κεντητή: Κεντητή – Ελπίς Γενησέας  (Ανεστίδης, Δανδανόπουλος, Γκώγος)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Ασπίδα Ξάνθης  (Τσοπουλίδης, Εμίν Κεχαγιά, Πασιάς)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Απόλλων Διομηδείας  (Δρακίδης, Σαββόγλου, Ταρινίδης)

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Εχίνος Σπορ  (Ουζουνίδης, Πασχαλίδης Γ., Παπαδόπουλος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it