Search

Beach Boys 2012: «Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας, το ελληνικό beach handball γίνεται καλύτερο»

Με ανάρτηση τους στο facebook οι πρωταθλητές Ελλάδας στο beach handball για 5η φορά Beach Boys 2012 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησαν αφανείς ανθρώπους που ήταν κοντά τους στο όμορφο φετινό ταξίδι, ενώ δεν παρέλειψαν να συγχαρούν εκείνους που συντελούν στο να γίνεται το ελληνικό beach handball όλο και καλύτερο.

Η ανακοίνωση:

“Και αφού πέρασαν οι μέρες και επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας, ήρθε η στιγμή να τα βάλουμε κάτω και να μιλήσουμε για τους ανθρώπους που δεν ήταν μαζί
μας επάνω στο βάθρο.

Η οικογένεια των #beachboys2012 , θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που ήταν αυτοί που τροφοδότησαν την αγάπη μας γι’αυτό το άθλημα γι’ακόμη μία χρονιά. Σε επόμενες αναρτήσεις μας, θα αναφερθούμε σ’εναν προς έναν.

Η κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, όσο όμορφη στιγμή και αν ειναι, έγινε ακόμα ομορφότερη στις υπέροχες εγκαταστάσεις των II Mediterranean Beach Games, Patras 2019 . Συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν και τρέχουν ακόμα για να είναι όλα στην καλύτερη κατάσταση. Ξεχωριστά “Ευχαριστω” ανήκουν στους εθελοντές που είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε και να “συνεργαστούμε” μαζί τους.

Αν και τους τα έχουμε πεί προσωπικά, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και απο εδώ τις οικογένειές μας καθώς και τους “δικούς” μας ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως όταν τα “φώτα σβήσουν” είστε εσείς που μας κάνετε την μετάβαση στην πραγματικότητα ευκολότερη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρεθήκατε δίπλα μας ως υποστηρικτές, αντίπαλοι, φίλαθλοι.

Το Ελληνικό beach handball γίνεται καλύτερο, μεγαλύτερο και ανταγωνιστικότερο. Αυτό μας έδειξαν τα Χανιά, η Κατερίνη, η Αλεξανδρούπολη, η Πρέβεζα, το Φάληρο και τέλος η Πάτρα.

Και τώρα, σε περίπου 12 μέρες απο την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, θα το αποδείξει στους Μεσογείακούς αγώνες.

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι.

– Μετά τιμής, BeachBoys2012″.

Share it