Search

Ηχηρές και πρωτοκλασάτες μεταγραφικές κινήσεις για την Δόξα Γρατινής σε όλες τις γραμμές του γηπέδου!

Εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης τη νέα σεζόν χρίζεται πλέον η Δόξα Γρατινής.

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς, μετά τις ανανεώσεις βασικών της ποδοσφαιριστών (θυμηθείτε ΕΔΩ) και την έλευση των Λάζαρου και Χρήστου Στοΐνοβιτς (θυμηθείτε ΕΔΩ), προχώρησε τόσο στην ολοκλήρωση εφτά ακόμη μεταγραφικών κινήσεων, όσο και σε μία ανανέωση.

Ξεκινώντας από την τελευταία, παίκτης της Δόξας θα είναι για άλλη μια σεζόν ο Νουγκζάρης Μουζασβίλι (πάνω αριστερά). Ο έμπειρος αμυντικός, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανθρακικό, Φωκικό, Δόξα Προσκυνητών και ΠΑΟΚοσμίου, θα φορέσει για άλλη μια χρονιά την φανέλα της Δόξας, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν.

Στην ομάδα της Γρατινής θα αγωνιστούν την νέα σεζόν οι Κέβιν Χασάι (δεύτερος πάνω αριστερά) και Αρμάντο Καράι (δεύτερος πάνω δεξιά), αμφότεροι προερχόμενοι από την ΕΠΣ Κεφαλλονιάς/Ιθάκης. Ο πρώτος αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, πέρυσι φόρεσε στο δεύτερο μισό της σεζόν την φανέλα των Διλινάτων και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και με τον Παλληξουριακό στην Γ’ Εθνική. Αντίστοιχα από την προαναφερθείσα ομάδα, προέρχεται ο Καράι που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Έπειτα, υπό τις οδηγίες του Ζόραν Στοΐνοβιτς θα αγωνίζονται ο Αμέτ Ερκάν (πάνω δεξιά) και ο Μπουτσακτσή Εφτούν (κάτω αριστερά). Αμφότεροι γνωστοί στο ευρύ κοινό της ΕΠΣ Θράκης, όντας κορυφαίοι σε επίθεση και τέρμα αντίστοιχα, ανεβάζουν αυτόματα επίπεδο την Δόξα. Ο Εφτούν επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά το πέρασμά του από την Βιστωνίδα Κοπτερού, ενώ από την άλλη ο Αμέτ Ερκάν, που προσθέτει άλλη μια ομάδα μεταξύ αυτών που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά για λογαριασμό της Γρατινής, προερχόμενος από το Κόσμιο, όπου και τελείωσε την περσινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική.

Τέλος την πράσινη φανέλα θα φορούν την νέα σεζόν οι Αδαμάντιος Καλογρανάς (δεύτερος κάτω αριστερά), Ανέστης Ντεμερτζίδης (δεύτερος κάτω δεξιά) και Δημήτρης Σταμπολής (κάτω δεξιά). Οι πρώτοι δύο μετά το πέρασμα τους και την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ίασμο, μεταβαίνουν στην Γρατινή με σκοπό να την ανεβάσουν επίπεδο, προσφέροντας φρεσκάδα και εμπειρία, ενώ ο τελευταίος επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά από αρκετά χρόνια θητείας στον Πολύανθο. Ο Ντεμιρτζίδης στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ ο Καλογρανάς στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ.

 

 

 

 

Share it