Search

Οικογενειακή υπόθεση η Δόξα Γρατινής! Υπό τις οδηγίες του πατέρα τους Λάζαρος και Χρήστος Στοΐνοβιτς!

Παρά την σπουδαία μεταγραφή του Νάση Στοΐνοβιτς στην Νυρεμβέργη, η οικογένεια Στοΐνοβιτς όχι απλώς παραμένει αλλά πληθαίνει κιόλας στην Δόξα Γρατινής.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του πατέρα τους θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν Λάζαρος (αριστερά) και Χρήστος Στοΐνοβιτς. Ο πρώτος μετά την περσινή σεζόν στην Γ’ Εθνική και τον ΠΑΟΚοσμίου, μεταβαίνει στην Δόξα, η οποία πλέον δυναμώνει ακόμα περισσότερο μεσοεπιθετικά. Ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και του ΑΟΞ, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου επίσης στην Γ’ Εθνική, όταν αγωνιζόταν και πάλι υπό τις οδηγίες του Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Όσον αφορά τον Χρήστο Στοΐνοβιτς μετά την επιστροφή του στην Κομοτηνή για λογαριασμό της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, βρήκε πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Γρατινή, όπου θα έχει συμπαίκτη τον μεγάλο του αδερφό. Ο 18χρονος αμυντικός ξεκίνησε επίσης από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ πριν την περσινή σεζόν, όταν και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Δόξας, αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι Ζόραν, Λάζαρος και Χρήστος Στοΐνοβιτς συγκεντρώνονται στο ίδιο στρατόπεδο, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τυχόν “εμφύλιοι”, όπως συνέβη δύο φορές την περσινή σεζόν, όταν η Γρατινή του Ζόραν αντιμετώπισε το Σιδηροχώρι του Χρήστου, ή όταν αυτό αντιμετώπισε το Κόσμιο του Λάζαρου για το Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης.

Share it