Search

Σε ιστορική ομάδα της 2. Bundesliga ο Νάσης Στοΐνοβιτς! Το σπουδαίο deal του ΠΑΟΚ!

Σπουδαία μεταγραφή, σε ιστορική ομάδα της Γερμανίας έκλεισε ο 16χρονος Νάσης Στοΐνοβιτς!

Ο νεαρός Σερβοέλληνας που πέρασε για σύντομο διάστημα και από τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αγωνιζόμενος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην Δόξα Γρατινής, υπό τις οδηγίες του πατέρα του Ζόραν Στοΐνοβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του, στην Βαυαρία και την ιστορική Νυρεμβέργη.

Ο διεθνής με την Εθνική παίδων της Σερβίας, Νάσης, θα αγωνιστεί αρχικά στην ομάδα κάτω των 17 του συλλόγου, με την οποία ήδη πραγματοποιεί προετοιμασία, έχοντας αφήσει θετικές εντυπώσεις, έχοντας ωστόσο τις προδιαγραφές για να πάει ακόμα ψηλότερα και να υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αν το τελευταίο γίνει πραγματικότητα, τότε θα συζητάμε για ένα χρυσό deal, τόσο για τον ίδιο τον παίκτη και το μέλλον του, όσο επίσης και για τον ΠΑΟΚ, που αποτελεί την προηγούμενή του ομάδα.

Συγκεκριμένα ο δικέφαλος του βορρά, που στο παρελθόν είχε δαπανήσει 30.000 € στον Πανθρακικό, προκειμένου να τον αποκτήσει όταν ήταν μόλις 13 ετών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SA, θα πάρει από την Νυρεμβέργη 70.000€ τροφία, ενώ ενδέχεται να έχει έσοδα και μελλοντικά , κερδίζοντας το 10% της μεταπώλησης του.

Share it