Search

Από τα μέσα Αυγούστου ξεκινούν και πάλι οι εγγραφές στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων!

Η σεζόν 2018-19 ολοκληρώθηκε, όμως η ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων δηλώνει ήδη έτοιμη για την επόμενη, που αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Μια σεζόν ορόσημο για την ακαδημία του Σπάρτακου, που πέραν των επιτυχιών της και της συμμετοχής της σε πολλά τουρνουά όλων των ηλικιακών τμημάτων, έδωσε το παράδειγμα στην Ροδόπη, με την συμμετοχή της παιδικής της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης, ως ΑΕ Κομοτηνής.

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά, όπως ανακοίνωσε και στην σελίδα της η ακαδημία, αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 19 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:00 ως τις 21:00 στον χώρο του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής (ΟΑΕΔ), ενώ η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στόχος της ακαδημίας είναι η σωστή άθληση των παιδιών αλλά και η προσφορά μιας αθλητικής παιδείας που θα βασίζεται στην ευγένεια,τον σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Προπονητές με εμπειρία και γνώσεις(όχι μόνο ποδοσφαιρικές) βοηθούν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μέσα από την διασκέδαση.Τέλος,η ακαδημία βασίζεται πρωτίστως στην ανάπλαση προσωπικοτήτων προβάλλοντας υγιή πρότυπα και διδάσκοντας στο παιδί τον πραγματικό εαυτό του αθλητισμού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας 6994996907

Share it