Search

ΑΕ Κομοτηνής: Οι πιτσιρικάδες της ακαδημίας του Σπάρτακου που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά φέτος!

Αδιαμφισβήτητα μια σεζόν που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή έζησαν φέτος οι πιτσιρικάδες της ακαδημίας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Η διοίκηση του Σπάρτακου, βλέποντας την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, με τις λίγες συμμετοχές και επομένως τις λίγες αγωνιστικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια τη σεζόν, πήρε μια σημαντική απόφαση στην αρχή της χρονιάς.

“Εκμεταλλευόμενη” το γεγονός πως η ιστορική ΑΕ Κομοτηνής ήταν έτοιμη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αποφάσισε το παιδικό τμήμα της ακαδημίας της να εκπροσωπήσει την ιστορική ομάδα της Πρωτεύουσας της Ροδόπης στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης, αποτελούμενη αποκλειστικά από παιδιά των ακαδημιών, τα οποία θα έπαιρναν το “βάπτισμα του πυρός” στα ανδρικά Πρωταθλήματα.

Ο απολογισμός σε 28 αγώνες; Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες, εικοσιτρείς ήττες και τελευταία θέση στην βαθμολογία. Τα κέρδη; Πάρα πολλά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αυτά τα παιδιά άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δόθηκε και από νωρίς πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους, σκόραραν, αγωνίστηκαν, γνώρισαν τον ανταγωνισμό και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν και την πρώτη τους νίκη, σε ένα άλλο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων για την σπουδαία διπλή πρωτοβουλία που ανέλαβε και τις ευκαιρίες που έδωσε στα παιδιά της ίδιας της της ακαδημίας, φροντίζοντας έτσι τόσο για το δικό της όσο και για το δικό τους μέλλον στον χώρο.

Share it