Search

Η εκπληκτική πορεία και οι σκόρερ της Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης στον δρόμο για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΕΠΣ Μακεδονίας στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων έφτασε καθώς αύριο Σάββατο(4/5) στις 16:00 (LIVE SportsAddict.gr), έχουμε σέντρα στο γήπεδο του Πανθεσσαλικού Βόλου στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της διοργάνωσης.

Για να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό η ομάδα του Απόστολου Κουτρολού χρειάστηκε να δείξει απο νωρίς το πόσο μεγάλη ψυχή, πέρα απο ποιότητα, διαθέτει μετά την ήττα στην πρεμιέρα απο την ΕΠΣ Έβρου. Η αντίδραση άκρως εντυπωσιακή με την ομάδα της Ξάνθης να δίνει τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς και με τρεις ισάριθμες νίκες να γίνεται το αφεντικό του ομίλου, πριν έρθουν οι δύο εντός έδρας νίκες με ΕΠΣ Καβάλας και Θράκης να κλειδώσουν την πρόκριση ως πρώτοι στον όμιλο. Στην διαδικασία του ομίλου η ΕΠΣ Ξάνθης είχε 5 νίκες και μόλις 1 ήττα πετυχαίνοντας συνολικά 24 τέρματα ενώ δέχτηκε 4. Πρώτος σκόρερ στην διαδικασία των ομίλων αναδείχτηκε ο Βασίλης Πιστικός που πέτυχε 11 τέρματα ενώ ακολούθησε με 6 ο Μουζαφέρ Χατζημεμίς

Στα πρώτα δύο ματς των νοκ άουτ αγώνων έλαμψε το “άστρο” του Βασίλη Γούλα, με τον Ερασμιώτη κίπερ της Κ15 του ΑΟΞ, να με την μεγάλη ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που έδειξε στην διαδικασία των πέναλτι να οδηγούν την Ξάνθη στη νίκη αρχικά επί της Κοζάνης και εν στους “16” επί της Ηπείρου. Στα προημιτελικά η ομάδα του Απόστολου Κουτρολού έβγαλε τις επιθετικές της αρετές στο γήπεδο και πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Βοιωτίας, ενώ στον ημιτελικό κατάφερε να πετύχει νέα σπουδαία νίκη επικρατώντας της Αχαϊας με 1-0. Στα νοκ άουτ η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να σκοράρει 6 φορές ενώ δέχτηκε μόλις 2 τέρματα αμφότερα στο ματς με την Ήπειρο οπού είχαμε ισοπαλία 2-2. Πρώτοι σκόρερ στα νοκ άουτ παιχνίδια αναδείχτηκαν οι Βασίλης Πιστικός και Αναστάσης Βαρσάμης που σημείωσαν έκαστος απο 2 τέρματα ενώ απο ένα σημείωσαν οι Γιώργος Μπογιατζόπουλος και Χρήστος Τυριακής. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως πέρα απο τον Βασίλη Γούλα στην διαδικασία των πέναλτι με Κοζάνη και Ήπειρο μεγάλη ψυχραιμία έδειξαν και οι  Βασίλης Πιστικός και Αναστάσης Βαρσάμης που σκόραραν απο δύο πέναλτι, οι Καδή Σακήρ και Άγγελος Χαλκίδης που σκόραραν με Κοζάνη και ο Θανάσης Γουναρίδης με Ήπειρο.

Τοπ σκόρερ σε αυτή την φανταστική πορεία των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης  ως τον μεγάλο τελικό, με την ελπίδα να καταφέρουν ότι έκαναν και πέρσι οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης όπου σημειωτέον σε σχέση με την περσινή ομάδα στο φετινό ρόστερ είναι μόνο οι Πιστικός και Παπαθεοδώρου, αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της Βιστωνίδας και αρχηγός της Μεικτής ομάδας Βασίλης Πιστικός που σημείωσε 13 τέρματα. Έξι τέρματα πέτυχε ο επιθετικός της ΑΕ Ξάνθης Μουζαφέρ Χατζημεμίς, 4 ο χαφ της ΠΑΕ Ξάνθη Αναστάσης Βαρσάμης ενώ απο 2 γκολ έχουν οι συμπαίκτες του στην Κ15 της Ξάνθης Γιώργος Μπογιατζόπουλος και Θανάσης Γουναρίδης. Απο ένα γκολ έχουν σημειώσει οι Χρήστος Τυριακής, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και Μιχάλης Πουλιόπουλος.

Αναλυτικά η πορεία της ΕΠΣ Ξάνθης στον 1ο όμιλο:

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ  0-2

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ  0-2

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ  2-11

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ  0-2

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  1-0

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ  8-0

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της στα νοκ άουτ:

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  0-0(4-1 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ  2-2(1-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ  3-0

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ  0-1

Share it