Search

Ακόμη σκοράρουν οι Παίδες της Ξάνθης στην Κομοτηνή!(+pics)

Παιχνίδι που δεν χρίζει κριτικής έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης με τους Παίδες της Ξάνθης να περνάνε απο την Κομοτηνή σαν…σίφουνας κερδίζοντας με 11-2! την τοπική ομάδα.

Οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού ήταν καταιγιστική και μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρις τα γκολ τον Μουζαφέρ Χατζημεμίς στο 3′ και του Πιστικού στο 5′. Στο 15′ γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γκουτάκη, όμως η απάντηση απο πλευράς ξανθιωτών ήταν άμεση και ένα λεπτό αργότερο ο Χατζημεμίς σκόραρε για το 1-3 ενώ στο 25′ ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΞ σκόραρε εκ νέου για το 1-4 κάνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Στο 27′ ο Γκουτάκης προσπάθησε να ξαναβάλει στο ματς τους γηπεδούχους, όμως και πάλι η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν εντυπωσιακή με τον Πιστικό να σκοράρει  ξανά για το 2-5 ενώ στο 35′ ο Χατζημεμίς έφτασε σε καρέ τερμάτων σκοράροντας για το 2-6, ενώ στο 37′ ο Πιστικός έφτασε και αυτός σε χατ-τρκ κάνοντας το 2-7.

Το κρεσέντο της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Γουναρίδη στο 44′ να κάνει το 2-8, ενώ ο  εκπληκτικής Χατζημεμίς σκόραρε και πέμπτη φορά για το 2-9, ενώ το όνομα του στους σκόρερ πρόσθεσε και ο Πουλιόπουλος που σκόραρε στο 63′. Το τελικό 2-11 για την ομάδα της Ξάνθης σημείωσε ο Γουναρίδης

Νίκη που στέλνει ακόμη ποιο κοντά στην πρόκριση τους ξανθιώτες που έφτασαν τους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα πάνε στην Αλεξανδρούπολη για το ντέρμπι της πρώτης θέσης. Στην Καβάλα θα αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική οι Παίδες της ΕΠΣ Θράκης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφίλης με βοηθούς τους Κωνσταντάκη και Κωστακιώτη της ΕΠΣ Εβρου.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας(59′ Σαϊλάκης), Βαρσάμης, Νικολόπουλος(28′ Σιέχ), Δεμένικος (40’ Γουναρίδης), Καδή, Μαντζαρίδης, Μπογιατζόπουλος (42’ Τυριάκης), Χαλκίδης (50’ Μαραντάς), Πιστικός, Ντελή Χασάν (42’ Παπαθεοδώρου), Χατζημεμίς.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ:Λυμπερίδης(48′ Σαλπιγγίδης), Κραββαρίτης, Χασάν Εφέ(41′ Μαρκόπουλος), Σαλήμ Μουχαμέντ, Τσώλας, Μαλλές, Φραγκίσκος, Γκουτάκης, Τσαρμαντίδης, Κωφίδης, Τοζακίδης(45′ Καλλιγάς)

Photo Credit: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it