Search

Τη Μ. Δευτέρα είμαστε όλοι στην Κομοτηνή μαζί με τον Ηρόδικο και το Σ.Ε.Η.!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου.

Τότε, και ώρα 16:00, θα λάβει χώρα φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας με διάφορες εκπλήξεις, κατά τον οποίο θα αγωνιστούν από τη μία η ομάδα φίλων του Ηρόδικου, με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο αρχηγός της Ελλάδας στο Euro 2004 Θ. Ζαγοράκης, κι από την άλλη η ομάδα Ελλήνων ηθοποιών και φίλων, με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Γ. Αϊβάζης.

“Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε πολλούς φίλους στην Κομοτηνή για τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για να αγοραστούν αμαξίδια για την ομάδα μπάσκετ του Ηρόδικου, τα οποία έχουν ιδιαίτερα υψηλό κόστος”, είπε ο κος Ραγκούσης, ευχαριστώντας την ομάδα των ηθοποιών που ανταποκρίθηκε δίχως άλλο και ήρθε στην Κομοτηνή για να συμπαρασταθεί στο εγχείρημα, αλλά και όλους όσους θα αγωνιστούν ή θα παραβρεθούν στο γήπεδο.

“Η ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών έχει παρουσία πάνω από 50 χρόνια. Ο σκοπός της είναι να βρίσκεται δίπλα στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη”, είπε από πλευράς του ο κος Αϊβάζης, δηλώνοντας την χαρά όλων όσων συμμετέχουν και καλώντας τον κόσμο να δώσει το παρόν. “Θα δείτε αρκετούς ηθοποιούς μέσα στο γήπεδο, ενώ σας επιφυλάσσουμε κι άλλα πράγματα”, πρόσθεσε.

Η τιμή εισιτηρίου είναι μόλις στα 2,5 ευρώ. Ο καθένας μπορεί να πάρει ένα ή και περισσότερα ασφαλώς εισιτήρια.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Βοργιάς – xronos.gr

Share it