Search

Ο απολογισμός της 21ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 21 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ο Μίσχος ήταν ο νικητής του ντέρμπυ κορυφής με τον Πολύανθο, άλλη μια συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Πόντος Κομοτηνής, Θρυλόριο και ΠΑΟΚ Κομοτηνής εξασφάλισαν την παρουσία τους στα play-off μετά τα τρίποντα που κατέκτησαν, ισόπαλο το ματς στους Αγίους Θεοδώρους.

ΑΕ Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 3-3

Σε ένα συναρπαστικό ματς, ΑΕ Κομοτηνής και Ατσάλι Αρχοντικών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3, μοιραζόμενοι βαθμούς και εντυπώσεις ενόψει και των συναντήσεών τους στα play-out. Δύο τέρματα πέτυχε ο Χαλήλ Ορχάν και ένα ο Γκάγκας για τους γηπεδούχους, ενώ δύο φορές σκόραρε ο Σερήφ Χασήπ και μία ο Χαλήλ Μπασή Μεχμέτ για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ηρακλής Σαπών 1-0

Χάρις το τέρμα του Σαλήχ Ιλκέ ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή Σαπών και εξασφάλισε την συμμετοχή του στα play-off.

ΑΟ Αρσακείου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-4

Με 1-4 επικράτησε του Αρσακείου η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, που δείχνει ικανή, μόλις στην πρώτη χρονιά παρουσίας της να κατακτήσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης. Χατζημιχαήλ, Καμενίδης, Παγκοζίδης και Μαυρίδης ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ ο Ιωάννου πέτυχε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων.

Κομψάτος Πολυάνθου-Αετός Μίσχου 2-3

Με το διπλό έφυγε από τον Πολύανθο ο Αετός Μίσχου στο ντέρμπυ κορυφής του πρωταθλήματος! Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Πόντος Κομοτηνής-ΑΣ Αγιοχωρίου 4-0

Άλλη μια νίκη κατέκτησε ο ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές Πόντος Κομοτηνής που κέρδισε με 4-0 το Αγιοχώρι. Ματσίκας, Ζουρνατζίδης, Παπαδόπουλος και Τουρουνίδης ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Ρεπό: Ένωση Ασωμάτων

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 21 αγωνιστικές.

Share it