Search

Διπλό που προμηνύει τίτλο για τον Αετό Μίσχου επί του Κομψάτου Πολυάνθου!

Με το διπλό έφυγε από τον Πολύανθο ο Αετός Μίσχου επικρατώντας με 2-3 του Κομψάτου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ο Αετός δείχνει ασταμάτητος φέτος και αποφασισμένος μέσω της δουλειάς που γίνεται να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο του πρωταθλητή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Μπορεί το προχθεσινό διπλό να μην του χαρίζει την κούπα, ωστόσο αποτελεί ένα σαφές “μήνυμα” πως φέτος είναι η χρονιά του.

Από την άλλη ο Κομψάτος για δεύτερη φορά φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει τον βασικό του αντίπαλο στην μάχη για τον τίτλο και πλέον το ντεσαβαντάζ ενόψει και των play-off έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Ο Πολύανθος ξεκίνησε ιδανικά την χρονιά, ωστόσο διένυσε ένα διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στην δεύτερη θέση, τόσο μακριά από την κορυφή, όσο επίσης και κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Στα αγωνιστικά ο Μίσχος προηγήθηκε με τον Εσδάτ Γιασάρ, με το 0-1 να παραμείνει μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Κομψάτος ισοφάρισε αρχικά με τον Μεμέτ Νετζατί, όμως στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τα τέρματα των Παπαθέου και Μουσταφά Ισμαήλ έκαναν το 1-3, πριν ο Χουσεΐν Σαλή διαμορφώσει το τελικό 2-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Κοτσαρίδη.

Share it