Search

Τρία ντέρμπι με Ενώσεις της Μακεδονίας και μία με Ήπειρο για της ομάδες της Θράκης στην Β’ φάση των Μεικτών ομάδων!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της Β’ φάσης των Ενωσιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, και παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί η Α’ φάση στον 1ο όμιλο που μετέχουν οι ομάδες της Θράκης έχουμε εικόνα για τους αντιπάλους που θα βρουν στον δρόμο τους.

Στο πρωτάθλημα Παίδων με Ξάνθη και Έβρο να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και την Τετάρτη να κρίνεται η πρώτη θέση με την Ξάνθη να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Εβρίτες. Ο πρώτος του ομίλου θα υποδεχθεί την ΕΠΣ Κοζάνης ενώ ο δεύτερος έχει δύσκολη αποστολή με την περσινή φιναλίστ ΕΠΣ Δράμας.

Στους Νέους οπού θα γίνει μεγάλη μάχη για τον πρόκριση με την ΕΠΣ Καβάλας να υποδέχεται την ΕΠΣ Έβρου και την ΕΠΣ Ξάνθης να έχει ματς με την αποκλεισμένη ΕΠΣ Θράκης(δείτε ΕΔΩ τα σενάρια), ο πρώτος του ομίλου θα υποδεχθεί την ΕΠΣ Ηπείρου ενώ ο δεύτερος θα έχει δύσκολη έξοδο στις Σέρρες με την τοπική Ένωση.

Αναλυτικά:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ16
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Λάρισα Άρτα Λάρισα Κέρκυρα
1ος 1ου Ομίλου Κοζάνη 1ος 1ου Ομίλου Ήπειρος
Δράμα 2ος 1ου Ομίλου Σέρρες 2ος 1ου Ομίλου
Πρέβεζα Ημαθία Άρτα Πιερία
Ήπειρος Τρίκαλα Κοζάνη Καρδίτσα
Μακεδονία Σέρρες Μακεδονία Δράμα
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Μεσσηνία Κόρινθος Ηλεία Αργολίδα
Αργολίδα Ηλεία Λακωνία Μεσσηνία
Εύβοια Αχαΐα Εύβοια Βοιωτία
Βοιωτία Θεσσαλία Αχαΐα Φθιώτιδα

Απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στην 3η φάση της διοργάνωσης έχουν αποκτήσει, βάσει προκήρυξης, οι δύο πρώτες ομάδες από τον 12ο και 13ο όμιλο, καθώς και, κατόπιν κλήρωσης, οι ομάδες του 11ου ομίλου. Αναλυτικά, χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν περάσει οι ομάδες από τις εξής ΕΠΣ:

Πρωτάθλημα Κ14
Ηράκλειο, Χανιά, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Πειραιάς, Αθήνα

Πρωτάθλημα Κ16
Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή Χανιά, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτ. Αττική

Share it