Search

Αυλαία Α’ φάσης με μάχη πρωτιάς σε Παίδες και μάχη… πρόκρισης σε Νέους!Οι διαιτητές στα ματς των Μεικτών

Με τα παιχνίδια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής πέφτει η αυλαία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Ενωσιακών ομάδων της ΕΠΟ.

Στους Παίδες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με την Ξάνθη και τον Έβρο να έχουν πάρει την πρόκριση, με τους ξανθιώτες μάλιστα να έχουν αυτή την στιγμή το πλεονέκτημα παίρνοντας την πρώτη θέση και ουσιαστικά θέλουν καθαρή νίκη επί της ΕΠΣ Θράκης χωρίς να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα του Έβρου στην Καβάλα.

Αντιθέτως στους Νέους πάμε για μεγάλη μάχη με τρεις ομάδες να μάχονται για της δύο προνομιούχες θέσεις. Η Ξάνθη θέλει μόνο νίκη και την ίδια ώρα να υπάρξει νικητής στο ματς της Καβάλας με τον Έβρο, σε ένα ματς που ο νικητής θα προκριθεί ως πρώτος. Στο τραπέζι φυσικά υπάρχει και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας σε περίπτωση νίκης της Ξάνθης και ισοπαλίας στο ματς της Καβάλας, εκεί και με δεδομένο πως όλες οι ομάδες στα μεταξύ τους ματς έχουν απο μια νίκη με ένα γκολ διαφορά και μια ισοπαλία θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση και αν υπάρξει και εκεί ισοβαθμία τότε η καλύτερη άμυνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων:

ΠΑΙΔΩΝ

Τετάρτη 27/2, 12:30

Γήπεδο ΕΠΣ Ξάνθης: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης  (Γκαϊτατζής, Παστιάδης, Οικονομίδης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας: ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Έβρου  (Κεφαλάς, Σάκκος, Βογιατζή της ΕΠΣ Σερρών)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΕΩΝ

Τετάρτη 27/2, 14:30

Γήπεδο ΕΠΣ Ξάνθης: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης  (Σιαμάνης, Παστιάδης, Οικονομίδης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο ΕΠΣ Καβάλας: ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Έβρου  (Σαφούρης, Σάκκος, Βογιατζή της ΕΠΣ Σερρών)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it