Search

Ο απολογισμός της 15ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 14 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με νίκες συνέχισαν Ίασμος και Σιδηροχώρι, διπλό του Πανθρακικού στους Υφανταί, νίκη εξάδας για τις Σάπες, τρίποντα μετά από καιρό για Σπάρτακο και Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγιων Θεοδώρων-Δόξα Προσκυνητών 1-0

Τρίποντο μετά από καιρό κατέκτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που νίκησε με 1-0 την Δόξα Προσκυνητών. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη 2-0

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα τον ρυθμό του ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κέρδισε με 2-0 την Δόξα Σώστη χάρις τα τέρματα των Δραγανίδη και Ξενάκη στο 35′ και το 40′ αντίστοιχα.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-6

Εύκολη νίκη σημείωσε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικρατώντας με 0-6 του Ορφέα Ξυλαγανής. Χατ τρικ σημείωσε ο Παπακωνσταντίνου (30′, 41′. 77′), δύο τέρματα πέτυχε ο Βάσκος (37′, 55′), ενώ σκόραρε και ο Ανδρέου στο 75′ για το 0-5.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-3

Σημαντική εκτός έδρας νίκη κατέκτησε ο Πανθρακικός ξεπερνώντας με 0-3 το εμπόδιο της Αναγέννησης Παγουρίων. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Γρίβας άνοιξε το σκορ, ο ίδιος παίκτης στο 75′ έκανε το 0-2, ενώ στο 88′ ο Χατζηιωαννίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Γρατινής 1-0

Νίκη μετά από πολύ καιρό πανηγύρισε και ο Ορφέας Στρύμης, που κέρδισε με 1-0 την Δόξα Γρατινής με το τέρμα του Θεοχάρους στο 76′ και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ελπίδα Σαπών-Βιστωνίδα Κοπτερού 1-0

Πολύ σημαντική νίκη στην μάχη για την είσοδο στα play-off κατέκτησε η Ελπίδα Σαπών μετά το 1-0 επί της συνδιεκδικήτριας Βιστωνίδας Κοπτερού. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 18′ με αυτογκόλ του Ντεμίρ Χουσεΐν.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it