Search

Photos: Γκολ με το “Καλησπέρα” και τρίποντο μετά από καιρό για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων! Ουραγός πλέον η Δόξα Προσκυνητών!

Την νίκη με 1-0 επί της Δόξας Προκυνητών πανηγύρισε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, στο ουδέτερο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ρ/Σ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, χάρις σε ένα τέρμα του Κόγιου από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και το υπέρ τους 1-0, με την Δόξα ωστόσο να ισορροπεί την κατάσταση από το μισάωρο και μετά. Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του πρώτου, με την σπουδαιότερη εξ αυτών να ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Κυρικλίδη να πραγματοποιεί συνεχόμενες σπουδαίες επεμβάσεις. Ωστόσο το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Σπάρτακο να κερδίζει τρίποντο μετά από καιρό και την Δόξα να μένει ουραγός τς βαθμολογίας.

Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Σπάρτακος βγήκε στην επίθεση ορθολογικά, ο Παπαοικονόμου γύρισε την μπάλα στον Κόγιο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 32′ η Δόξα απείλησε με τον Αθανάσαρο, του οποίου το γυριστό σουτ δεν βρήκε στόχο, ενώ λίγο αργότερα το τελείωμα του Κατσιάκου δεν ήταν ιδανικό.

Στο 35′ ο Τριαντόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μοίρασε στον Αθανάσαρο, όμως το φαλτσαριστό πλασέ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 38′ η κεφαλιά του Ματζιούνη πέρασε άουτ, στο 40′ ο Αχμέτ Ιμπραχήμ όντας ολομόναχος δεν κάταφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 43′ και στο 44′ τα σουτ των Καραβέτη για τους Προσκυνητές και Μαντζιούνη για τον Σπάρτακο, αντίστοιχα, πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Στο 59′ Παπαοικονόμου και Αχμέτ Ιμπραχήμ βρέθηκαν σε διαδοχικά τετ-α-τετ με τον Κυρικλίδη, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να πραγματοποιεί δύο σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να αποσωβήσει και το πλασέ του Κόγιου, που επίσης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Τελετυαία αξιόλογη στιγμή του ματς στο 82′, με το σουτ του Τριαντόπολου που μπλόκαρε ο Πριτσίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Γεωργιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Νετζατί): Πριτσίδης, Αλεξίου, Τσικρής, Μαντζιούνης, Μανάβ Ισμαήλ Σερχάτ, Χατζόγλου Σερδάρ, Παπαοικονόμου (85′ Καψαμπέλης), Χαραλαμπίδης (77′ Ταβασίδης), Κόγιος, Ματζιούνης (52′ Χαϊνάκης), Αχμέτ Ιμπραχήμ (90′ Βασταρδέλης).

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Κυρικλίδης, Σωμαράκης (46′ Χατζηφωτιάδης), Κούκος (65′ Βασιλείου), Αμέτ Μουμίν, Ζάνταλης, Γεωργοσούλης (46′ Τρέσαλος), Τριαντόπουλος, Καραβέτης, Αθανάσαρος, Μποτρότσος, Κατσιάκος.

Share it