Search

“Βολές” κατά της διαιτησίας και της διοίκησης των Κυκλώπων από τον πρώην έφορο Αργυρούδη

Για την διαιτησία του κ. Αγγελίδη στο ματς με την Προσοτσάνη (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του SA για το ματς εδώ), διαμαρτύρεται ο πρώην έφορος της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Αργυρούδης.

Ο κ. Αργυρούδης με επιστολή του στο SportsAddict.gr, τον χαρακτηρίζει ως τον χειρότερο διαιτητή που έχει δει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το χάντμπολ, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για απουσία των διοικούντων των Κυκλώπων από τα ματς της ανδρικής ομάδας.

Η επιστολή του:

«Ως φίλαθλος πλέον και όχι ως έφορος της Ανδρικής ομάδας των Κυκλώπων που ήμουν μέχρι πέρσι θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας που καταθέτουν την ψυχούλα τους μέσα στο γήπεδο.

Το Σάββατο χάσαμε με 1 γκολ ενώ 5 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού κερδίζαμε με 4 γκολ διαφορά και η μόνη αιτία είναι ο διαιτητής Αγγελίδης ο οποίος πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει η ομάδα της Προσοτσάνης . Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα του Handball πραγματικά δεν έχω συναντήσει χειρότερο διαιτητή.

Θέλω να δώσω όμως ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στην τωρινή διοίκηση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης από τους οποίους δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ στο γήπεδο. Η διοίκηση της ομάδας πρέπει να είναι παρούσα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ζητήσαμε από κανέναν της διοίκησης να δώσει ούτε 1 ευρώ. τα έξοδα τα πληρώνουν οι παίκτες και κάποιοι άνθρωποι εκτός διοίκησης που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και συνεισφέρουν ώστε η ομάδα να πληρώνει τους διαιτητές και τις μετακινήσεις της ομάδας . Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης δεν είναι κτήμα κανενός και δεν είναι μέσο για να προσπαθούν κάποιοι να προβάλλονται στο Όνομα των Κυκλώπων.

Κ. Γρηγοράκη Ηλία (Έφορος Ανδρικού τμήματος σύμφωνα και την καινούρια διοίκηση) σας έχω δει να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις των Κυκλώπων και να πηγαίνετε σε συναντήσεις με υποψήφιους Δημάρχους αλλά στο γήπεδο δεν σας έχω δει ποτέ, ούτε εγώ ούτε κανένας από την ανδρική ομάδα στην οποία είστε Έφορος (δεν ξέρουν καν πώς είστε). κ. Χαραλαμπάκη Δημήτριε όταν η ομάδα έπαιζε στη Α2 τουλάχιστον ερχόσασταν στα εντός έδρας παιχνίδια , τώρα δεν έρχεστε ούτε σε αυτά.

Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει μία ομάδα απλά παραιτείται, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την διάθεση και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να ξανά φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να είναι.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Αργυρούδης»

 

Share it