Search

Έχασαν τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια τους οι Κύκλωπες, σοβαρά παράπονα απ’ τη διαιτησία

Σε ένα παιχνίδι με φινάλε… ακατάλληλο για καρδιακούς, η Προσοτσάνη έφυγε νικήτρια από την Αλεξανδρούπολη επικρατώντας με 25-24 των Κυκλώπων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Οι Κύκλωπες είχαν το πάνω χέρι στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν βρέθηκαν πίσω σε κανένα 5λεπτο παρά μόνο φυσικά στο τελευταίο.

Τρία λεπτά πριν το φινάλε η ομάδα της Δράμας κατάφερε να ισοφαρίσει και τελικά, πέρασε και μπροστά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν στα δευτερόλεπτα που απέμεναν για το τέλος της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Έβρου έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης και ιδιαίτερα από τον ρέφερι Αγγελίδη, τα οποία και εξέφρασαν. Μάλιστα, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει μετά τη λήξη του ματς αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όσο αφορά το σκοράρισμα τώρα ο Επιτρόπου με 6 γκολ οδήγησε τους Κύκλωπες, ενώ ο Παπαεμμανουήλ με τον ίδιο αριθμό τερμάτων την Προσοτσάνη. Σε εξαιρετική μέρα για τους Αλεξανδρουπολίτες ο τερματοφύλακας Καραβασίλης που πραγματοποίησε αρκετές σημαντικές αποκρούσεις.

Τα 5λεπτα: 2-0, 5-0, 8-5, 11-6, 12-8, 13-9 (ημίχρονο), 17-13, 20-15, 21-18, 23-20, 24-21, 24-25 (τελικό).

Συνθέσεις:

Κύκλωπες Αλεξ/πολης (Παπαχρήστου): Πέξας 2, Φουντούκας 3, Δαουκόπουλος, Χαριτούδης 3, Λαιλισίδης 5, Ιβόσεβιτς 2, Επιτρόπου 6, Καραβασίλης, Μπασδάνης, Κωστόπουλος 3, Σέπκος.

ΑΟ Προσοτσάνης (Δρανόβαλης): Βρασνάκης, Μαργαριτίδης, Τζεπεμέκης 1, Νικολαΐδης 4, Καραμούδας 2, Μπουλούκης 3, Τσίρκου, Παπάζογλου 4, Φιδάνας 5, Αβραάμ, Παπαεμμανουήλ 6, Μιχαηλίδης.

Share it