Search

Ο απολογισμός της 13ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 24 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου και 5 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με νίκες συνέχισαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ο Πανθρακικός έφυγε με το διπλό από τον Σώστη, ενώ τρίποντα κέρδισαν και οι τρεις διεκδικητές της εισόδου στα play-off, ήτοι οι Αναγέννηση Παγουρίων, Βιστωνίδα Κοπτερού και Δόξα Γρατινής.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-7

Χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Σπάρτακο, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφυγε με το διπλό από τους Αγίους Θεοδώρους επικρατώντας με 0-7. Στο 6′ ο Κεφαλούκος άνοιξε το σκορ, στο 15′ ο Αραμπάς έκανε το 0-2, ενώ στο 32′ ο Παπακωνσταντίνου έγραψε το 0-3. Στο 60′ ο Βάσκος σημείωσε το 0-4, στο 62′ και πάλι ο Παπακωνσταντίνου το 0-5, στο 80′ ήταν η σειρά του Κόσιη να σκοράρει για το 0-6 με τον Αθανασιάδη δύο λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Δόξα Σώστη-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-2

Με το διπλό έφυγε από τον Σώστη ο Πανθρακικός και ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πριν το μεγάλο ντέρμπυ που ακολουθεί, με τον Ίασμο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43′ με τον Γρίβα, ο Σαμαράς στο 70′ έκανε το 0-2 και στο 75′ ο Καραπάτσιος μείωσε στο τελικό 1-2.

Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Γρατινής 0-6

Με νίκη ξεκίνησε την πορεία του στον πάγκο της Δόξας Γρατινής ο Ζόραν Στοΐνοβιτς μετά το 0-6 επί της Δόξας Προσκυνητών. Ο Γαβριήλ στο 11′ άνοιξε το σκορ, ο Μορφακίδης στο 25′ και το 33′ έκανε το 0-3, ενώ στο 70′ πέτυχε και χατ-τρικ. Νωρίτερα στο 60′ είχε κάνει το 0-4 και στο 75′ σημείωσε το τελικό 0-6 το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Γρατινής και γιος του νέου προπονητή της, Νάσης Στοΐνοβιτς.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ελπίδα Σαπών 3-0

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2019 ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Σαπών. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ορφέας Ξυλαγανής-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-3

Με το διπλό έφυγε από την Ξυλαγανή η Βιστωνίδα Κοπτερού, νικώντας με 0-3 τον τοπικό Ορφέα. Ο Παναγιώτης Περτσάς στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Βιστωνίδας είδε τους παίκτες του να παλεύουν μέχρι τέλους και να φτάσουν σε αυτό το σημαντικό 0-3 με τα τέρματα των Τομπά Αλτάι στο 20′ και Αραμπατζή Γ. στο 37′ και το 75′. Αυτό ήταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος φέτος στο οποίο η Βιστωνίδα πετυχαίνει τρία τέρματα, ενώ να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Αραμπατζή Μ. και του Μαγκούτα, αμφότερες με δεύτερη κίτρινη.

Ορφέας Στρύμης-Αναγέννηση Παγουρίων 0-2

Με το δεξί ξεκίνησε την νέα χρονιά και η Αναγέννηση Παγουρίων που κέρδισε το τρίποντο κόντρα στον Ορφέα Στρύμης με 0-2. Στο 58′ ο Κεφής έκανε το 0-1 και στο 80′ ο Τοτονίδης σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it