Search

Εμφατικό ξεκίνημα στο 2019 για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Απροετοίμαστη παρουσιάστηκε η Ελπίδα Σαπών! (+pics)

Με 3-0 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου της Ελπίδας Σαπών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης και πρώτης για το 2019!

Οι γαλανόλευκοι που είναι πάντα οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος πραγματοποίησαν άλλη μια πειστική εμφάνιση και κατέκτησαν την νίκη με τον εμφατικό τρόπο. Εμφατικό όχι για το σκορ, αλλά για το σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο που έδειξαν, παρ’όλο που προερχόμαστε από την διακοπή λόγω των εορτών, όπως επίσης και για το γεγονός πως οι απουσίες των Κάρδαρη, που πήρε μεταγραφή και Βιόπολου και Παγώνη που είναι τραυματίες, δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου. Από την άλλη η Ελπίδα που παρατάχθηκε χωρίς τον Αμέτ Ερκάν, παρουσιάστηκε ανέτοιμη, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του στο μικρόφωνο του SA ο προπονητής της, Βασίλης Χαριτόπουλος, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την τρίτη της φετινή ήττα από τον Μέγα, να υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και να “μπαίνει σε μπελάδες”, όσον αφορά τον πρώτο της στόχο, που είναι η είσοδος στην εξάδα και τα play-off.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 4′ όταν ο Αντωνιάδης μετά το γέμισμα του Ρόμπερ, βγήκε απέναντι στον Νταφόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει. Στο 26′ το σουτ του Τσιανάκα δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γιαννακιτσίδη στο 31′. Ένα λεπτό αργότερα, σε μια φάση που φάνηκε πως ήταν δουλεμένη στην προπόνηση, ο Ρομπέρ εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ, ο Γιαννακιτσίδης έβγαλε την σέντρα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Λειβαδιώτης την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 40′ στην πρώτη αξιόλογη φάση της Ελπίδας ο Εμμανουήλ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μεμέτ Εμρέ έφυγε άουτ.

Στο 46′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 47′ και το 51′ σε δύο παρόμοιες φάσεις ο Αντωνιάδης νικήθηκε εκ νέου από τον Νταφόπουλο. Στο 53′ ο Ρομπέρ έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Γιαννακιτσίδης με πλασέ στην απέναντι πλευρά έκανε το 2-0. Στο 55′ το σου του Καλογρανά έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 59′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν από το φάουλ του Καρανικόλαου, ο Καροτενούτο για πολύ λίγο δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με το κεφάλι. Στο 75′ το σουτ του Ντεμιρτσίδη κόντραρε, με την μπάλα να καταλήγει στον Σιδηρόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 και στο 80′ στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του ματς το πλασέ του Αντωνιάδη από δύσκολη θέση, αφού είχε περάσει και τον Νταφόπουλο κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Μωραΐτη. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Δραγανίδη από τον Νταφόπουλο στο 29′, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως ήταν λανθασμένη η υπόδειξη του κόρνερ στο πρώτο τέρμα του Μέγα και πως υπήρχε οφσάιντ στο 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Δημητριάδης, Γεωργαμλής (72′ Ντεμιρτσίδης), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας (78′ Μπίνμπασι Αλή), Γιαννακιτσίδης (83′ Χουσεΐν Σαλήμ), Καλογρανάς (87′ Παπαγεωργίου), Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Μανουσάκης, Καρανικόλαος (60′ Ρούφος), Εμμανουήλ (60′ Κουτζής), Ζουμπιάδης, Φούντας, Χαριτόπουλος Γ., Κομνηνός (60′ Παπαδόπουλος), Μπόζης (77′ Γκέκας), Μεμέτ Εμρέ, Καροτενούτο.

Share it