Search

Οι 18+1 πιο σημαντικές στιγμές του 2018 για τον Άρη Αβάτου!(+pics)

Μια απο τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας του αποχαιρετά ο Άρης Αβάτου, που μέσα στο 2018 κατάφερε να γράψει ιστορία με την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας να παίξει με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, να κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική σαιζόν και να διατηρηθεί και δεύτερη χρονιά στην Γ’ Εθνική

Συλλέξαμε κάποιες απο τις πιο σημαντικές στιγμές, λόγω του μικρού αριθμού σίγουρα μας ξέφυγαν και κάποιες, συμπεριλαμβανομένου και κάποιες κομβικές για το status της ομάδας όπως του Αβάτου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε της 18+1 πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει για τον Άρη Αβάτου όπως αυτές καταγράφηκαν μέσα απο το Sportsaddict, η σειρά δεν έχει να κάνει με την σημαντικότητα αλλά με την χρονολογική σειρά που έγιναν:

1. Ιδανικά μπήκε στο 2018 ο Άρης Αβάτου, επικρατώντας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στην Κομοτηνή

2.  Με καρέ Κελεσιάδη και περίπατο επί του Εχίνου εξασφάλισε την παρουσία του για δεύτερη διαδοχική σαιζόν στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Άρης Αβάτου.

3. Με μεγάλη νίκη στο Παραλίμνιο επί του πρωταθλητή Απόλλωνα εξασφάλισε την μαθηματική παραμονή του στην Γ’ Εθνική ο Άρης Αβάτου

Με μεγάλο διπλό στην έδρα του πρωταθλητή Απόλλωνα εξασφάλισε την παραμονή ο Άρης Αβάτου!

4.  Κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης για δεύτερη σερί χρονιά ο Άρης Αβάτου!Που κέρδισε σε ένα ματς γιορτή τον Ορφέα Ξάνθης με 1-0

Κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης για δεύτερη σερί χρονιά ο Άρης Αβάτου!

5. Ένα γκολ το οποίο ο σκόρερ του αγώνα Βασίλης Δόντσος είχε ξεχωριστή αφιέρωση

Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός του

6. Στον τελικό η ομάδα του Αβάτου προχώρησε και σε τρεις τιμητικές διακρίσεις

Photos: Οι τρεις τιμητικές διακρίσεις που απένειμε ο Άρης Αβάτου και όσα έγιναν στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

7.  Η διαφορετική όψη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και η ξεχωριστή μάχη της οικογένειας Μπουνταγκίδη! 

Η διαφορετική όψη του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και η ξεχωριστή μάχη της οικογένειας Μπουνταγκίδη!(+pic)

8. Με μια αναπάντεχη ήττα απο την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ολοκλήρωσε την σαιζόν, χάνοντας το αήττητο της έδρας. Με την ομάδα της Ξάνθης να ολοκληρώνει την πρώτη της παρουσία στην Γ’ Εθνική στην 5η θέση.

9. Το καλοκαίρι έγιναν ριζικές αλλαγές στον σύλλογο, με πιο σημαντική την αποχώρηση απο τον πάγκο της ομάδας  μετά απο τρία χρόνια του Κυριακού Κετσιεμενίδη. Με την ομάδα να τον αποχαιρετά με θέρμη ανακοίνωση.

Μεταμεσονύκτια αποχώρηση έκπληξη απο τον Άρη Αβάτου! Ο αποχαιρετισμός του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μετά απο τρία μαγικά χρόνια(+pic)

10. Με άμεσες κινήσεις βρέθηκε ο αντικαταστάτης με την διοίκηση να κάνει την έκπληξη με τον πολύπειρο ξανθιώτη τεχνικό με παραστάσεις Football League, Γιώργο Μαραντά

11. Μεγάλης σημασίας συμφωνία με τον Άρη Αβάτου να μετακομίζει στο γήπεδο του ΑΟΞ χρησιμοποιώντας το ως επίσημη έδρα του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

12. Ιστορική νίκη επί του Εθνικού Ν. Κεραμιδιού, στο πρώτο ματς του Άρη Αβάτου στο Κύπελλο Ελλάδας και μεγάλη πρόκριση.

Ιστορική νίκη-πρόκριση στην Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Άρη Αβάτου!(+pics)

13. Σπουδαίο ιστορικό επίτευγμα για τον Άρη Αβάτου που κέρδισε στα πέναλτι τον Πλατανιά ολοκληρώνοντας ιδανικά τον άθλο του, παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

14. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης Αβάτου επικρατώντας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

15. Πάλεψε στα ίσια με τον δύο κατηγορίες πάνω Λεβαδειακό για 77′ λεπτά ο Άρης Αβάτου που λύγισε στο φινάλε. Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι απέναντι σε ομάδ της Super League

16.  Σπουδαία νέα για την ομάδα του Άρη Αβάτου ήρθαν απο την Κυβέρνηση, με το Υπουργείο να εγκρίνει την κατασκευή εξεδρών στο γήπεδο του Αβάτου.

17. Αντάξιος της ιστορικής πρόκλησης ο Άρης Αβάτου που κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό!

https://streamable.com/afys9

18. Η βράβευση και το δώρο στον Βασίλη Τοροσίδη απο τον Άρη Αβάτου

Photos: Η βράβευση και το δώρο στον Βασίλη Τοροσίδη απο τον Άρη Αβάτου

+1. Με ισοπαλία στο Κιλκίς αποχαιρέτησε το 2018 ο Άρης Αβάτου, και να υποδεχτεί το νέο έτος απο την 6η θέση. Παράλληλα η ομάδα του Αβάτου με δύο νίκες επί της Θαλασσιάς εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it