Search

Photos: Οι τρεις τιμητικές διακρίσεις που απένειμε ο Άρης Αβάτου και όσα έγιναν στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης πανηγυρίζει απο το απόγευμα της Κυριακής(25/3) ο Άρης Αβάτου κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Ορφέα Ξάνθης με 1-0.

Στην διάρκεια του ημιχρόνου του μεγάλου τελικού είχαμε βραβεύσεις απο πλευράς της ομάδας του Άρη Αβάτου, με τους Κυπελλούχους να τιμούν τρεις ανθρώπους με διαφορετική αλλά σημαντική προσφορά προς τον σύλλογο αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Πρώτος τιμήθηκε ο Δήμαρχος Τοπείρου και βετεράνος ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής της ομάδας Θωμάς Μίχογλου που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα απο τον Πρόεδρο του Άρη, Ηλία Κοτόπουλο. Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Τοπείρου αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και στον παλαίμαχο ποδοσφαιρστή του Άρη Αβάτου, Άκη Παγωνάκη που έφυγε απο την ζωή.

Ακολούθησε η βράβευση του Δημοτικού Συμβούλου και γνωστού για την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, Θανάση Λουκμακιά  που τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο του Αβάτου, την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος του Άρη Αβάτου Δημήτρης Δρίγγας.

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με αυτή του βετεράνου ποδοσφαιριστή και μέλους της Διοίκησης του Αβάτου, απο το καλοκαίρι, Κώστα Μπάτζιου, την βράβευση έκανε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας και μέλος της διοίκησης Γιάννης Κοτόπουλος.

Αμέσως μετά το πέρας των βραβεύσεων, το τελετουργικό ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό χορό απο τον Πολιτιστικό-χορευτικό σύλλογο Αβάτου.

Share it