Search

Πρώτη νίκη για την Πανεπιστημιακή κοινότητα! Δέσμευση Βασιλειάδη για διόρθωση των επίμαχων σημείων!!!

Προς λύση πάει το “καυτό” θέμα των τελευταίων ημερών που έφερε την έντονη αντίδραση απόφοιτων και φοιτητών ΤΕΦΑΑ και φυσικά της Πανεπιστημιακής κοινότητας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να δίνει προφορική δέσμευση για διόρθωση των επίμαχων σημείων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict ο υφυπουργός φέρεται να αναδιπλώθηκε και να αντιλήφθηκε τις δίκαιες αντιρρήσεις και τα επιχειρήματα φοιτητών και αποφοίτων ΤΕΦΑΑ περί υποβάθμισης του πτυχίου τους και κίνδυνο της δημόσιας υγείας με την εξομοίωση του πτυχίου ΤΕΦΑΑ με σεμιναριακή ή ιδιωτική εκπαίδευση. Κάτι που έφερε και την πρωινή πορεία(Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός Ï‡ÏŽÏÎ¿Ï‚Η δέσμευση ήταν προφορική με τον υφυπουργό να τονίζει στην συνάντηση που είχε με κοσμήτορες ΣΕΦΑΑ(Ελένη Δούδα, Κατερίνα Μουρατίδου, Γιώργος Τζέτζης, Κοσμάς Χρηστούλας, Θανάσης Παπαϊωάνου και Νίκος Γελαδάς), πως θα διορθώσει τα επίμαχα σημεία και μάλιστα θα στείλει το νομοσχέδιο για έλεγχο. Πρόκειται για μια πρώτη δικαίωση, αν και όπως είναι λογικό άπαντες θα κρατήσουν στάση αναμονής ώστε να δουν αν ο Υφυπουργός θα τηρήσει τα λόγια του

Share it