Search

Συγκροτείται Εθνική ομάδα Γυναικών της Αστυνομίας με Ομοσπονδιακό τον Απόστολο Κουτρουλό!

Μια ακόμη πρόκληση αλλά και συνάμα μεγάλη τιμή και ευθύνη αναλαμβάνει από σήμερα, ο Ξανθιώτης προπονητής ποδοσφαίρου και πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, Απόστολος Κουτρουλός, που κατόπιν πρότασης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αναλαμβάνει να συγκροτήσει την Εθνική Αντιπροσωπευτική ομάδα. 

Ακόμη μία επιβράβευση ήρθε να προστεθεί στο βαρύ βιογραφικό του Απόστολου Κουτρουλού,  με τον έμπειρο τεχνικό που οδήγησε την Μεικτή Ξάνθης στην κατάκτηση του Region Cup, αλλά και την Μεικτή Παίδων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, και παράλληλα ανάδειξη της πολύ καλής δουλειάς που κάνει σε επίπεδο γυναικείου ποδοσφαίρου από την παρουσία του στις Βασίλισσες τόσο ως προπονητής όσο και ως Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος

Ποιο συγκεκριμένα  η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, επιχειρεί να συγκροτήσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών, η οποία θα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους μιας ανταγωνιστικής αντιπροσωπευτικής ομάδας, η οποία και θα εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο.

Στόχο έχει την πρόκριση και εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15-20 Ιουνίου 2020 στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας. Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί κατόπιν κλήρωσης των χωρών που θα δηλώσουν συμμετοχή τους πρώτους μήνες του 2019.

Μάλιστα ήδη η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος απεύθυνε κάλεσμα σε όλες της ενδιαφερόμενες αθλήτριες-ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες υπηρετούν στο Σώμα της ΈΛ.ΑΣ. και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αντιπροσωπευτική ομάδα, να επικοινωνήσουν άμεσα με τους προπονητή της ομάδας Απόστολο Κουτρουλό και Νικόλαο Μανούρα, μέλος Δ.Σ. Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

ΘΥΜIΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ SPORTSADDICT

Share it