Search

Φιλική νίκη της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων στο παιχνίδι γιορτή με τις Βασίλισσες!

Παρουσία πλήθους κόσμου, κατά βάση μαθητών και στρατιωτικών, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ η ιδιαίτερα σημαντική φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και τις Βασίλισσες της Θράκης, με την Εθνική να κερδίζει με 2-0.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με καλές στιγμές εκατέρωθεν και πολύ ωραία ατμόσφαιρα, άλλωστε ο σκοπός του φιλικού ήταν για καλό, καθώς ως γνωστόν το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια ενημέρωσης για τον σχολικό εκφοβισμό(bullyin), ενώ πραγματικοί κερδισμένοι ήταν οι συνάνθρωποι μας που έχουν πραγματικά ανάγκη στους οποίους θα μοιραστούν μέσω του Δήμου Ξάνθης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσκόμισε στο γήπεδο ο κόσμος που βρέθηκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Πριν την έναρξη του ματς έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την μπάντα του στρατού η οποία παρέλασε μαζί με τις ποδοσφαιρίστριες των δύο ομάδων. Τον αγώνα παρακολούθησε από τις εξέδρες η Ανδρική ομάδα της Εθνικής που αντιμετώπισε την Τρίτη την Μεικτή Έβρου. Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν απονομές και βραβεύσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε σε επόμενη ανάρτηση.

Στα του αγώνα η Εθνική μας κατάφερε να σκοράρει ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έτσι να φτάσει στη νίκη απέναντι στην εξαιρετικά ανταγωνιστική και με καλές στιγμές στο παιχνίδι γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης που είχε την ζεστή συμπαράσταση και των μικρών μαθητών.

Τα τέρματα για την Εθνική μας σημείωσαν στο πρώτο μέρος με σουτ εκτός περιοχής η Ιωαννίδου, που αγωνίζεται στην Ροδόπη ’87, ενώ στο δεύτερο μέρος η Βασιλάκη επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τόσο ο ξανθιώτης προπονητής της Εθνικής Απόστολος Κουτρουλός όσο και ο προπονητής της  ξανθιώτικης ομάδας χρησιμοποίησαν όλες τις διαθέσιμες παίκτριες τους.  Να σημειώσουμε πως με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίστηκε και η παίκτρια της Βασίλισσας, Ιωάννα Χασιώτη, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι παίκτριες της Ροδόπης ’87 Γεωργαντά και Ιωαννίδου αλλά και αυτές του ΑΟ Θράκης Βασιλείου και Ματοσσιάν

Την αναμέτρηση διεύθυνε τιμής ένεκεν ο Γιώργος Καμαράκης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη,

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Πελετίδου, Τερζοπούλου, Βασιλάκη, Χατζηγιαννίδου, Λάλλα, Καψάλη, Παντελιά, Ιωαννίδου, Γεωργαντά, Χασιώτη, Τικοπούλου. Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξάκη, Βασιλείου, Κατσιώτη, Μαραγκουδάκη, Δράκου, Μελίτση, Μπέρτσια, Ρόλλη, Μαίνου Σουμελίδου, Ματοσσιάν

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Χατζηιωάννου, Μουσοπούλου, Σολτάνι, Παπαδοπούλου, Πόρναλη, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Μπουντρί-Σολτάνι, Μαυρομάτη. Αγωνίστηκαν και οι: Κατσαρού, Παρδή, Βλάχου, Παπατζέλου, Ευθυμιάδου, Σταύρου, Νταλή, Γκονζάλες και Αραμπατζή.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα και του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες.

Share it