Search

Υπέροχη δράση στην Κομοτηνή με φιλικό του Ηρόδικου με επίλεκτους των ομάδων της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία!

Μια ιδιαίτερα σημαντική και όμορφη δράση θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής, οπού με πρωτοβουλία του 11ου Δημοτικού Κομοτηνής θα διεξαχθεί φιλικός αγώνα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Ηρόδικου Κομοτηνής με ομάδα επίλεκτων των ομάδων μπάσκετ της πόλης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Η Δευτέρα είναι μια μέρα αφιερωμένη στο αναπηρικό κίνημα, είναι μια μέρα που είθισται τα περισσότερα σχολεία, αλλά και άλλοι φορείς, να τη βρίσκουν σαν ευκαιρία ώστε να φέρουν πιο κοντά τα παιδιά με αναπηρία ή να θίξουν θέματα που αφορούν την αναπηρία στην Ελλάδα. Έτσι και το 11ο Δημοτικό Κομοτηνής μαζί με το 7ο Δημοτικό, το Τζελάρ Μπαγιάρ, αλλά και το 1ο Νηπιαγωγείο θα δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό και θα παρακολουθήσουν απο κοντά το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του Δημοκρίτειου αλλά και  επίλεκτης ομάδας που θα απαρτίζεται απο μέλη των ΓΑΣ, ΑΕ, Αίαντα και Δημοκρίτειου Κομοτηνής που αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να μετέχουν και αυτοί σε αυτό το ξεχωριστό φιλικό.

Share it