Search

Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 16 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση στην 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ισόπαλο το ντέρμπυ κορυφής, διπλό για το Κοπτερό, τρίποντα για Σάπες, Σώστη και Πανθρακικό, έπαιξαν..χάντμπολ για 14 λεπτά στη Γρατινή!

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-1

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Βιστωνίδα Κοπτερού η οποία έφυγε με το διπλό από τους Αγίους Θεοδώρους. Η Βιστωνίδα επικράτησε χάρις σε ένα τέρμα του Ραμαδάν Σεβέν στο 32′.

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Στρύμης 4-0

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Ελπίδα Σαπών που νίκησε και τον Ορφέα Στρύμης με 4-0. Ο Κομνηνός άνοιξε το σκορ στο 57′, ο Αμέτ Ερκάν με τα τέρματά του στο 72′ και το 84′ έκανε το 3-0, ενώ ο Μεμέτ Εμρέ στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Γρατινής-Αναγέννηση Παγουρίων 4-3

Χάντμπολ..έπαιξαν Δόξα Γρατινής και Αναγέννηση Παγουρίων στα δώδεκα τελευταία λεπτά του ματς, μιας που σε εκείνο το χρονικό διάστημα σημειώθηκαν τα έξι από τα εφτά τέρματα της αναμέτρησης. Σε ένα τρελό ματς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τοτονίδη στο 20′, η Δόξα ισοφάρισε με τον Γαβριήλ στο 76′, όμως και πάλι ο Τοτονίδης ένα λεπτό αργότερα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 80′ και το 83′ ο Γαβριήλ πέτυχε το χατ τρικ, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2, ο Μιχαλακέλης στο 84′ έκανε το 4-2, πριν ο Μυτιληναίος στο 88′ μειώσει στο τελικό 4-3.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0

Πιο εύκολα από όσο φανερώνει το τελικό 1-0, ο Πανθρακικός συνέχισε το νικηφόρο σερί του, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Ορφέα Ξυλαγανής. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ζήκος στο 40′.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Σώστη-Δόξα Προσκυνητών 2-1

Στο τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής η Δόξα Σώστη παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά την νίκη της με 2-1 επί της Δόξας Προσκυνητών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Στριγκώνη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν δύο λεπτά αργότερα με τον Τριαντόπουλο. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 87′ ο Πυλαρινός.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it