Search

Photos: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο ντέρμπυ κορυφής της Α’ ΕΠΣ Θράκης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής!

Σε ένα ματς αρκετά ισορροπημένο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας καταγεγραμμένες δύο κλασσικές χαμένες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η Δόξα με την ώθηση της έδρας της, ήταν εκείνη που έχασε περισσότερες ευκαιρίες στην εστία του Μπαϊράμ, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να βρίσκει το γκολ που θα της χάριζε την νίκη και θα μείωνε την απόσταση από την κορυφή. Τέλος να σημειώσουμε πως ίσως σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξαν και οι τραυματισμοί των Καλογρανά και Βιόπουλου, οι οποίοι αποτέλεσαν τις πρώτες δύο, αναγκαστικές, αλλαγές του Νίκου Μπαχαρίδη, με την ισοπαλία σε τελική ανάλυση να φαντάζει ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

 

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 5′, όταν από την σέντρα του Γιαννακιτσίδη, ο Σιδηρόπουλος που είχε προωθηθεί, δεν κατάφερε να τελειώσει καλά την φάση μέσα από την μικρή περιοχή, με τον Κορωνάκη να μπλοκάρει. Στο 15′ το σουτ του Γάιδα στην πρώτη τελική της Δόξας δεν βρήκε στόχο, ενώ ανάλογη τύχη είχε και η κεφαλιά του Λεφή στο 18′. Στο 20′ από την σέντρα του Ρομπέρ, ο Αντωνιάδης έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού η κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής δεν ήταν ιδανική με τον Κορωνάκη να μπλοκάρει και πάλι. Στο 29′ το σουτ του Τσιανάκα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ στο 43′ η σέντρα σουτ του Κελεσίδη κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν απειλητικά το δεύτερο μέρος, όμως στο 51′ το σουτ του Βάσκου και ένα λεπτό αργότερα το νέο σουτ του Κόσιη έφυγαν άουτ. Στο 54′ από την εξαιρετική κούρσα και την σέντρα του Κάρδαρη, ο Αντωνιάδης άφησε την μπάλα, όμως το πλασέ του Ρομπέρ σταμάτησε στον Κορωνάκη. Στο 61′ Ρομπέρ και Παπαγεωργίου έπαιξαν το 1-2, όμως το διαγώνιο σουτ του πρώτου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 75′ στην χαμένη ευκαιρία του αγώνα και ενώ η Δόξα είχε βγει στην αντεπίθεση, ο Μαυράκης κόπηκε προσωρινά από τον Μπαϊράμ και τους αμυντικούς του Μέγα και στην συνέχεια ο Βάσκος δεν κατάφερε να σκοράρει σχεδόν ανενόχλητος σε κενή εστία. Στο 78′ το σουτ του Λάσκαρη πέρασε έξω από τα δοκάρια και στο 86′ στην τελευταία καλή στιγμή του ματς το σουτ του Γιαννακιτσίδη πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Κελεσίδης, Στοΐνοβιτς, Λεφής, Αράμπας, Κούτρας (88′ Αμοιρόπουλος), Κόσιης (74′ Λάσκαρης), Γάιδας, Βάσκος, Παππούς (46′ Πασχάλης), Παπακωνσταντίνου (57′ Μαυράκης).

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Βιόπουλος (49′ Γεωργαμλής), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης (87′ Ντεμιρτσίδης), Καλογρανάς (21′ Παπαγεωργίου), Δραγανίδης, Αντωνιάδης (71′ Παγώνης), Ρομπέρ.

Share it