Search

Στην πρώτη τριάδα Άβατο και Ορφέας! Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Λίγα τέρματα σε 8 παιχνίδια (τρία ματς στο 0-0, μεταξύ αυτών και το ντέρμπι Αβάτου-ΑΟΚ), μία νίκη για ομάδα της Θράκης (1-2 ο Ορφέας στη Δράμα), σεφτές για τον ΠΑΟ Κοσμίου (0-0 με τον Αλέξανδρο στο Κιλκίς),  και δυστυχώς τρις σοβαροί τραυματισμοί αθλητών, ήταν ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Στο γήπεδο του ΑΟΞ, μπροστά σε αρκετό κόσμο αναλογικά με άλλα παιχνίδια και περίπου 150 φιλοξενούμενος έγινε ένα κανονικό ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, πάθος, ένταση και λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Μαζί με αυτά συνυπολογίστε και διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή απ’  τον νομό Σερρών απ’  τους φιλοξενούμενος, αλλά και το γεγονός πως αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές. Ο Άρης Αβάτου έφτασε μία “ανάσα” απ’ το γκολ με τον Δόντσο προς το τέλος, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος στο 0-0.

Στη Δράμα ο Ορφέας με δύο γκολ από νωρίς του Ξαντινίδη, κατάφερε και έγινε το αφεντικό στο ματς με την ΑΕ Καλαμπακίου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 66 με τον Σαββίδη, αλλά ο Ορφέας κράτησε το υπερπολίύτιμο τρίποντο.

Τον πρώτο του βαθμό πανηγύρισε στο Κιλκίς ο ΠΑΟ Κοσμίου, με την ομάδα του Σάββα Αίβάζη να εμφανίζεται βελτιωμένη αμυντικά και αν φεύγει με τη λευκή ισοπαλία.

Πολλές πληγές άφησε στην Ασπίδα Ξάνθης η αναμέτρηση στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Δεν είναι τόσο το τελικό 4-1, αλλά οι τρεις τραυματισμοί ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο, που έπληξαν την ομάδα της Ασπίδας.

Βαριά ήττα γνώρισε στη Χρυσούπολη ο Εθνικός. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με τον Δεδελούδη, ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο, ενώ στο δεύτερη βρέθηκε πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού να χάνει με 3-1 με τα τέρματα του Ξανθιώτη Μελισσόπουλου και του Καθάριου με παρελθόν σε Ξάνθη και Πανδραμαϊκό. Τελικό σκορ το 4-2 με τον Γκαϊδατζή να βρίσκει δίχτυα για τον Εθνικό.

Θυμηθείτε το Live Blog της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής απ’  το  SportsAddict

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρης Αβάτου – Καβάλα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-2

ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 4-1

Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης 1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανσερραϊκός 9 (9-1)

2. Άρης Αβάτου 7 (6-0)

-.Ορφέας Ξάνθης 7 (6-4)

4. Νέστος Χρυσούπολης 5 (6-4)

-. Εθνικός Σιδηροκάστρου 5 (2-1)

-. Καβάλα 5 (1-0)

7. Αετός Ορφανού 4 (6-4)

-. Απόλλων Παραλιμνίου 4 (2-2)

9. Αλέξανδρος Κιλκίς 3 (1-1)

-. Ασπίδα Ξάνθης 3 (2-7)

11.Κεραυνός Πέρνης 1 (0-2)

-. ΑΕ Καλαμπακίου 1 (3-7)

-.ΠΑΟΚ Κοσμίου 1 (1-5)

14. Εθνικός Αλεξ/πολης 0 (2-8)

Share it