Search

Ο απολογισμός της πρεμιέρας στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 17 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Με εμφατική νίκη ξεκίνησε ο Μέγας, σημαντικό τρίποντο κατέκτησε το Νέο Σιδηροχώρι αλλά και η Δόξα Σώστη, ενώ με το διπλό έφυγε από την Ξυλαγανή η Αναγέννηση Παγουρίων. Τέλος από έναν βαθμό μοιράστηκαν Σπάρτακος και ΑΠΣ Πανθρακικός, όπως επίσης και οι Προσκυνητές με το Κοπτερό.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και ΑΠΣ Πανθρακικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 60′ με κοντινή κεφαλιά του Γρίβα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό σκορ στο 85′ με σουτ του Καραβέτη έξω από την περιοχή.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Γρατινής 3-1

Με 3-1 επικράτησε το Νέο Σιδηροχώρι της Γρατινής, ξεκινώντας με νίκη το πρωτάθλημα σε ένα ματς-ντέρμπυ! Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών 1-0

Σε ένα από τα παιχνίδια που κράτησε αμείωτο μέχρι τέλους το ενδιαφέρον η Δόξα Σώστη κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ελπίδα Σαπών, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Πυλαρινός στο 16ο λεπτό.

Δόξα Προσκυνητών-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-0

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μετά την μεταξύ τους λευκή ισοπαλία, μοιράστηκαν Δόξα Προσκυνητών και Βιστωνίδα Κοπτερού. Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχασαν τις ευκαιρίες τους, με την Βιστωνίδα ωστόσο να έχει τον πρώτο λόγο, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να τελειώνουν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω τγης αποβολής του Ζουμπιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Στρύμης 6-0

Εμφατικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε με 6-0 του Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Παγώνη, ενώ ο Γιαννακιτσίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 25′ έκανε το 2-0. Στο 65′ και πάλι ο Παγώνης έγραψε το 3-0, στο 77′ ήταν η σειρά του Κάρδαρη να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα του Ιάσμου, ενώ στο 83′ και το 85′ Δραγανίδης και Μεμέτ Νετζατί, σημείωσαν το τελικό 6-0.

Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων 1-3

Σε μια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής, κατά πολλούς, η Αναγέννηση Παγουρίων απέδρασε με το διπλό από την Ξυλαγανή, νικώντας με 1-3. Στο 10′ ο Κωνσταντής έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Ορφέα να αντιδρά άμεσα και να απαντά στο 14′ με τον Γεωργιάδη. Στο 61′ και πάλι ο Κωνσταντής έδωσε προβάδισμα για δεύτερη φορά στην ομάδα του, ενώ 12 λεπτά αργότερα ο Τοτονίδης πέτυχε το τελικό 1-3.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την πρεμιέρα.

Share it