Search

Photos: Ξεκίνημα με νίκη για την πιο έτοιμη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επί της Δόξας Γρατινής!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη που εμφανίστηκε σαφώς πιο έτοιμη από την Δόξα Γρατινής, επικράτησε με 3-1 του συνόλου του Γιώργου Δίγκα, που ωστόσο έδειξε αρκετά θετικά και ενθαρρυντικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πόσο μάλλον στο πρώτο μέρος. Καλή κυκλοφορία, οργανωμένες επιθέσεις τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια για το Νέο Σιδηροχώρι που κατάφερε να προηγηθεί πριν την ανάπαυλα. Με το εναρκτήριο λάκτισμα του δευτέρου μέρους η Γρατινή, παρουσίασε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο, παρόλο που ο Νεαζή Αλή που ταλαιπωρούνταν από ίωση έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Τέσσερα μόλις λεπτά μετά την επανάληψη οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο στο εν λόγω χρονικό σημείο και έφτασαν στην ισοφάριση από μια στημένη φάση, οι οποίες συγκαταλέγονταν στα δυνατά τους σημεία και πέρυσι. Ωστόσο στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο δύο λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα των πράσινων, έφτασαν στην νίκη με 3-1.

Οι μαυραετοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 3′, με τον Παπαχρόνη να απομακρύνει σχεδόν πάνω στην γραμμή το πλασέ του Πασχάλη. Στο 16ο λεπτό μετά από κάθετη του Αθανασιάδη Π., ο Κρασσώνης αφού ξεπέρασε τον αντίπαλό του έκανε με φοβερό σουτ το 1-0. Στο 22′ στην μοναδική απειλητική στιγμή της Γρατινής στο πρώτο ημίχρονο, το σουτ του Μιχαλακέλη στην κίνηση μπλόκαρε ο Κορωνάκης, ενώ στο 32′ και το 44′ η κεφαλιά του Λεφή και το σουτ του Κρασσώνη έφυγαν άουτ.

Στο 47′ το σουτ του Πασχάλη πέρασε έξω από τα δοκάρια και στο 49′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορφακίδη, ο Καμζέλας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56′ μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Στοΐνοβιτς Χ. πλάσαρε εύκολα για το 2-1. Στο 72′ το σουτ που επιχείρησε ο Πασχάλης κατέληξε και πάλι εκτός εστίας, ενώ στο 85′ ο Λεφής, μετά την ασταθή απόκρουση του Ηλιάδη σημείωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Γαρδικιώτη και Παναγιωτίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου (60′ Γάιδας), Στοΐνοβιτς Χ., Λεφής, Αραμπάς, Κούτρας, Πασχάλης (80′ Αμοιρόπουλος), Λάσκαρης, Αθανασιάδης Π., Κρασσώνης (87′ Γιουρτσίδης), Παπακωνσταντίνου.

Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Ηλιάδης, Κακανούδης, Ρόιδος, Γιολδάσης, Παπαχρόνης, Καμζέλας, Νεαζή Αλή (46′ Μουζασβίλι), Λεγάτος, Τζελέπης Α., Μορφακίδης, Μιχαλακέλης (70′ Γιοβάνης).

Share it