Search

Ήττα για την Α.Ε.Κομοτηνής απ’ τον ποιοτικότερο και πιο έτοιμο ΠΑΟΚ

Στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ η Α.Ε.Κομοτηνής είχε πολύ δύσκολα έργο απέναντι σ’  έναν πανίσχυρο αντίπαλο, που είναι πολύ πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας καθώς έχει μπροστά του παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λογικός στόχος της ομάδας του Ηλία Κρεούζη απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν να καταφέρει να είναι ανταγωνιστική και να βγάλει στο παρκέ ορισμένα πράγματα απ’  όσα δουλεύουν προπονητής και αθλητές στις προπονήσεις.

Αν βγάλουμε απ’  την εξίσωση της αναμέτρησης το πρώτο σετ, εκεί όπου η Α.Ε.Κομοτηνής έδειξε να μην μπορεί να κοντράρει σε κανένα σημείο τον αντίπαλό της, ίσως γιατί τον σεβάστηκε υπέρμετρα, στα επόμενα έστειλε κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα για το επίπεδο ετοιμότητάς της, ενόψει των δύο επόμενων παιχνιδιών της διοργάνωσης, αλλά κυρίως, για την έναρξη του πρωταθλήματος που κοντεύει.

Απ’  την άλλη με βασικούς τους Τζούριτς και Κωνσταντινίδη και μπροστά σε ελάχιστους φίλους του ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στην Α.Ε.Κομοτηνής για να ζητήσει κάτι απ’  το ματς, πέραν απ’  το να είναι ανταγωνιστική σε κάποια σημεία του.

Η θρακιώτικη ομάδα πήρε μια γεύση απ’  το επίπεδο στο οποία θα κληθεί να αγωνιστεί φέτος και στρέφει πλέον την προσοχή της στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τον ίδιο θεσμό, απ’  το οποίο μπορούν να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα ενόψει έναρξης του πρωταθλήματος. Πριν λίγες μέρες υπενθυμίζουμε πως οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό στην Αλεξανδρούπολη.

 

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Στάνκου): Τζούριτς, Σαφρανοβιτς, Φιλίποφ, Μάρκες, Γκόρτσανιουκ, Τακουροδης/ (λ) Κωνσταντινίδης

Α.Ε. Κομοτηνής (Κρεούζης): Μπερτασσόνι Ρενάν, Κ. Δαλακούρας, Α. Δαλακούρας, Περέιρα Ρενάν, Χριστόφας, Νουράνγκουα/ (λ) Αρχοντούδης

Τα σετ: 25-12, 25-19, 25-20

 

Δείτε στο βίντεο που ανέρτησε η σελίδα της Α.Ε.Κομοτηνής στο φέισμπουκ τους τελευταίους πόντους του 3ου σετ…

http://

 

 

Share it