Search

Τα συγχαρητήρια των ομάδων Ροδόπης και Χρυσούπολης στον Άρη Αβάτου

Πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση, μπροστά σε 3000 περίπου φιλάθλους, ο Άρης Αβάτου προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι του Πλατανιά Χανίων! 1-1 έληξε η κανονική διάρκεια, σκορ το οποίο παρέμεινε και στην παράταση.Μια ιστορική επιτυχία που δεν πέρασε απαρατήρητη και στους γειτονικούς νομούς με πέντε ομάδες να συγχαίρουν τον Άρη ΑΒάτου για αυτή του την  επιτυχία

Ποιο συγκεκριμένα δελτίο τύπου εξέδωσαν οι αντίπαλοι του Αβάτου στην Γ’ Εθνική, Νέστος Χρυσούπολης και ΠΑΟΚ Κοσμίου αλλά και οι Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Προσκυνητών και Δόνα Νέου Σιδηροχωρίου της ΕΠΣ Θράκης

Ας δούμε αναλυτικά τα δελτία τύπου του Νέστου Χρυσούπολης και των 4 ομάδων της Ροδόπης:

Νέστος Χρυσούπολης: Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΆΡΗ ΆΒΑΤΟΥ για την πρόκριση στον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια.

ΠΑΟΚ Κοσμίου: «Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου συγχαίρει θερμά τον Άρη Αβάτου για την ιστορική του πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος. Ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή για να αγωνιστούν και άλλες ομάδες της Θράκης σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, όπου συμμετέχουν ομάδες της ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!»
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αβάτου για την πρόκριση του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας !!!»
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: «Ραντεβού με την ιστορία είχε χθές το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ. Ζήσαμε μια <<ταινία αγωνίας>> με Happy End!
Η ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ συγχαίρει τον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και τον Στέφανο Μίλερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση των ομίλων του θεσμού του κυπέλλου και τους εύχεται ολόψυχα, νίκες, τιτλους και χαρές!»
Δόξα Προσκυνητών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρη Αβάτου για την τεράστια υπέρβαση της πρόκρισης στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος.
Η Δόξα Προσκυνητών εύχεται στους φίλους της Θρακιώτικης ομάδας να απολαύσουν τα μεγάλα παιχνίδια που επιφύλασσε γι’ αυτούς η κλήρωση και σίγουρα θα θυμούνται για μια ζωή!!»

Share it