Search

Γιώργος Δώνης: “Είμαστε στην αρχή του δρόμου, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό”

Απόλυτα ικανοποιημένος απο τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ξάνθη παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα των Πηγαδίων ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης

. Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε πως θα πρέπει οι πράσινοι να συνεχίσουν να βλέπουν τα παιχνίδια ως τελικούς.

Ο Γιώργος Δώνης είπε μεταξύ άλλων:

“Νομίζω ότι για τα δεδομένα της εποχής ήταν μια σοβαρή και καλή εμφάνιση. Ο κόσμος δεν μπορεί να ξέρει πως λειτουργούμε στο Κορωπί. Εγώ το είπα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι ότι εμείς λειτουργούμε σαν μια κανονική ομάδα. Οι παίκτες πλέον αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα σύλλογο μεγάλο.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω από τους παίκτες κοιτάνε να τους έχουν τις καλύτερες συνθήκες και να είναι ευχαριστημένοι γιατί δεν είναι μόνο η ιστορία που κάνει μια μεγάλη ομάδα αλλά και ο τρόπος που λειτουργείς στο εσωτερικό σου.

Σίγουρα η ατμόσφαιρα έξω απ’ εμάς δεν είναι η καλύτερη σε πολλά επίπεδα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Είμαστε στην αρχή του δρόμου και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό, όπως το είδαμε και σήμερα”.

Ερωτηθείς ξεχωριστά για κάποιους παίκτες απάντησε:

“Θα ήταν άδικο να μιλήσω συγκεκριμένα για παίκτες από την στιγμή που όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, θα μπορούσε να είναι και πιο εύκολη η νίκη μας, αφού βρίσκαμε συνεχώς ισορροπίες και ελέγχαμε τον ρυθμό όπως εμείς θέλαμε. Θέλω να είναι οι Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Μουνιέ αυτοί που έχουν τον έλεγχο αντίστοιχα ανά γραμμή”.

Για την απόκτηση επιθετικού:

Βλέπουμε παίκτη για να ενισχύσουμε την επίθεση, καλό είναι να βρεθεί κάτι έτοιμο αγωνιστικά, αν όχι όμως θα τον δουλέψουμε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος”.

Share it