Search

Ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα απο τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων για την Ξάνθη!

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Ξάνθης, που πραγματοποιώντας άθλια εμφάνιση υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 απο τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό που έφυγε νικητής με τρομερό γκολ του νεαρού Μπουζούκη.

Οι “πράσινοι” των χιλίων προβλημάτων, της διοικητικής αβεβαιότητας κατέθεσαν ψυχή και πάθος απέναντι σε μια εκτός τόπου και χρόνου Ξάνθη, που τελείωσε το ματς χωρίς ούτε ένα σουτ στην εστία και με τον Ντουρίτσκοβιτς να αποβάλεται με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με τρομερό σουτ στο 69′ ο νεαρός Μπουζούκης, με τους παίκτες της Ξάνθης να παθαίνουν όπως και ο ένας πυλώνας του γηπέδου “μπλάκ άουτ” μην μπορώντας σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν απειλητικοί, με σωρεία λαθών και κακών επιλογών. Μοναδικός διασωθέν ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που πάλευε μόνος του.

Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς και έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της για να διορθώσει την κατάσταση, ωστόσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ανέτοιμη και πολύ κακή χωρίς να έχει καμία απολύτως δικαιολογία. Ντεμπούτο με την ξανθιώτικη φανέλα πραγματοποίησε ο Σοφιάν Καντά που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Φλίσκας, Κίκε, Κάστρο (46′ Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς, Ντε Λούκας (56′ Καντά), Μπαξεβανίδης (87′ Ορφανίδης), Σιλά, Γέντρισεκ.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (74′ Τζανδάρης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (78′ Στάικος), Μουνιέ (88′ Εμμανουηλίδης).

Share it