Search

Υποψήφιος Προπονητής της χρονιάς: Σάκης Μουστακίδης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο προπονητή της σεζόν Σάκη Μουστακίδη!

 

Η παραμονή του Εθνικού την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Volley League έστω και στα πλέι άουτ, αποτελεί ένα μικρό θαύμα. Και φέρει διάπλατα την σφραγίδα του Θανάση Μουστακίδη.

Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης σε μια πολύ δύσκολη χρονιά εν μέσω απρόβλεπτων και σοβαρών οικονομικών και κατ ΄επέκταση αγωνιστικών προβλημάτων, κατάφερε να σώσει μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη. Με ολική ανατροπή του σχεδιασμού του, υποχρεώθηκε να αλλάξει σχεδόν τρεις φορές το βασικό του σχήμα αλλά και να κρατήσει ενωμένο το σύνολο του, να συσπειρώσει δυνάμεις και να πλεύσει σε ασφαλή μονοπάτια ανανεώνοντας τα ραντεβού των Εβριτών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Σουφλιώτης τεχνικός ξέρει να «κουμαντάρει το καράβι» τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, και έχει συνδέσει το όνομα του με την πορεία του Εθνικού τα τελευταία χρόνια.

Το όνομα του Σάκη Μουστακίδη έπαιξε έντονα για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στο να αναλάβει τις τύχες του φιναλίστ και πρώην πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Τελικά, δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τον Εθνικό και ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν με στόχο να μην ξανά μπλέξει σε περιπέτειες…

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ!

Share it