Search

Υποψήφιος Αθλητής της χρονιάς: Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο αθλητή της χρονιάς, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία σεζόν, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο της Βραζιλίας δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την ψηφοφορία του SportsAddict.

Ο Εβρίτης πρωταθλητής, 1 χρόνο και 3 μήνες μετά το χρυσό στην Παραολυμπιάδα, ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στο Μεξικό (θυμηθείτε εδώ).

Έναν μήνα μετά το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, παίρνει το όνομα του Φεριώτη κολυμβητή.

Οι επιτυχίες δεν σταματούν όμως εδώ για τον αθλητή του ΟΦΘΑ και του Ηρόδικου ο οποίος βραβεύτηκε από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τα όσα κατάφερε μέσα στο 2017 (θυμηθείτε εδώ).

Τον Ιούνιο του ’18 ο Δημοσθένης ήταν ο μοναδικός αθλητής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο άθλημα της κολύμβησης ΑμεΑ στους Μεσογειακούς της Ταρραγόνα.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ!

 

Share it