Search

Υποψήφια Νέα Αθλήτρια της χρονιάς: Νικολέτα Μπάρμπα

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Μία από τις 12 υποψήφιες για Νέα Αθλήτρια της χρονιάς είναι και η Νικολέτα Μπάρμπα! Η 13χρονη αθλήτρια Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, που προπονείται υπό τις οδηγίες του πατέρα της, Ιωάννη Μπάρμπα, αποτελεί άλλη μια περίπτωση αθλήτριας που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει να επιδείξει ήδη διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά, ενώ σίγουρα αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αθλητικά ταλέντα της Ροδόπης!

Η Νικολέτα Μπάρμπα που είναι και μέλος των τμημάτων της Εθνικής Πάλης, κατάφερε να κατακτήσει τον περασμένο Μάρτιο το χρυσό μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων που διεξήχθη στις Σέρρες, στην πρώτη της συμμετοχή σε ανάλογη διοργάνωση! Αυτή η επιτυχία της, της έδωσε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων της Ουγγαρίας.

Σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ταλίν, στο οποίο ήταν και σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής, η νεαρή Κομοτηναία, κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Τέλος στην πρώτη της συμμετοχή, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ακολούθησε, έφτασε μέχρι τον γύρο των “16”.

Τέλος να σημειωθεί πως βρίσκονταν ανάμεσα και στους μαθητές και τις μαθήτριες που βραβεύτηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.

Μπορείτε να ψηφίστε την Νικολέτα Μπάρμπα και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it