Search

Υποψήφιος Νέος αθλητής της χρονιάς: Χρήστος Κανοντζιάν

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο νέο αθλητή της χρονιάς, Χρήστο Κανοντζιάν:

Ο νεαρός αθλητής από τον Έβρο διήνυσε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και στο σχολικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη επιτυχία για φέτος ήρθε στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που διεξήχθη στο Σχηματάρι Ευβοίας. Ο μαθητής του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και αθλητής του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με ρίψη δίσκου στα 47.84 μέτρα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου(θυμηθείτε εδώ).

Με την Εθνική ομάδα είχε επίσης εντυπωσιακή παρουσία στη συνάντηση αθλητών της κατηγορίας Κ18 από την Ελλάδα και την Κύπρο που έλαβε μέρος στη Λευκωσία. Ο αθλητής του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την πρώτη θέση στην με ρίψη στα 48μέτρα(θυμηθείτε εδώ) φέρνοντας άλλη μια πρωτιά στον Έβρο.

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it