Search

Υποψήφια ομάδα της χρονιάς: Εθνικός Αλεξανδρούπολης Πινγκ Πονγκ

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την υποψήφια για κορυφαία ομάδα της χρονιάς, Εθνικός Αλεξανδρούπολης(Τμήμα Πινγκ Πονγκ)

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού τη φετινή σεζόν διέπρεψε στις εγχώριες και μη διοργανώσεις κερδίζοντας επάξια μια θέση υποψηφίου στην κατηγορία ομάδα της χρονιάς.

Το πάθος και η συστηματική δουλειά των ανθρώπων της ομάδας ανέβασαν ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Έβρο. Οι επίδοσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν αυτή τη σεζόν οι αθλητές του Εθνικού είναι η απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις.

Σε κάθε διοργάνωση που συμμετείχε η ομάδα γινόταν μια μικρή διαφήμιση του αθλήματος, με αποκορύφωμα την άκρως επιτυχημένη συνδιοργάνωση του πρώτου αναπτυξιακού τουρνουά στην πρωτεύουσα του Έβρου μαζί με τον Φάρο Αλεξανδρούπολης και την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it