Search

Υποψήφιος νέος αθλητής της χρονιάς: Γιώργος Κελεσίδης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για νέο αθλητή της χρονιάς, Γιώργο Κελεσίδη:

Ο Γιώργος Κελεσίδης βρίσκεται ανάμεσα στους 12 υποψήφιους της κατηγορίας νέος αθλητής της χρονιάς καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής. Ο Θρακιώτης αθλητής ξεκίνησε την ενόργανη στον ΟΕΓΑ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και τον Διαγόρα Αμπελοκήπων. Η συγκομιδή του σε μετάλλια φέτος είναι πολύ μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς το νεαρό της ηλικίας του. Ο φέρελπις όχι μόνο για τον θρακιώτικο, μα και για τον ελληνικό αθλητισμό κατέκτησε 4 μετάλλια στο διεθνές μίτινγκ ενόργανης «Μεμόριαλ Λάζα Κρστιτς & Μαρίκα Τζελάτοβιτς». Αναφερόμαστε στο χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, στο ασημένιο που κέρδισε στο δίζυγο και στα δύο χάλκινα στον πλάγιο ίππο και στο μονόζυγο (Θυμηθείτε εδώ).

Επιπρόσθετα εντός συνόρων για τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, κατέκτησε δύο χρυσά στους κρίκους, στο σύνθετο ατομικό και ένα χάλκινο στο δίζυγο, παίρνοντας το εισιτήριο για την Παγκόσμια Μαθητιάδα που διεξήχθη στο Μαρόκο (Θυμηθείτε εδώ).

Εκεί δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, κατάφερε σε παγκόσμιο επίπεδο την τρίτη θέση στο δίζυγο (Θυμηθείτε εδώ), κάτι το οποίο είναι άκρως ενθαρρυντικό για το μέλλον του αθλητή!

Η πορεία του Γιώργου δεν σταμάτησε εδώ, καθώς γυρίζοντας από το Μαρόκο συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου και σάρωσε. Με 5 χρυσά (στο σύνθετο ομαδικό, σύνθετο ατομικό, στον πλάγιο ίππο, στους κρίκους και στο μονόζυγο) και 3 ασημένια (στο έδαφος, στο άλμα και στο δίζυγο), έφτασε τα 8 συνολικά μετάλλια στην διοργάνωση (Θυμηθείτε εδώ).

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it