Search

Υποψήφια Αθλήτρια της χρονιάς: Αθανασία Μωραΐτου

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Μία από τις 12 υποψήφιες για Αθλήτρια της χρονιάς είναι και η Αθανασία Μωραΐτου! Η 21χρονη Κομοτηναία η οποία ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα έξι της χρόνια, αγωνιζόμενη πάντα στην Γερμανία όπου έχει γεννηθεί!

Η Αθανασία Μωραΐτου που κατάγεται από το Ιάσιο της Ροδόπης, γεννήθηκε στο Waiblingen, στην ομάδα του οποίου αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι και το 2011. Τότε μεταγράφηκε στην ομάδα του Sindelfingen την φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι, με αξιόλογο σημείο το καλοκαίρι του 2013, όταν και άρχισε να αγωνίζεται με την γυναικεία ομάδα!

Το καλοκαίρι του 2017 “μετακόμισε” στην ομάδα του Cloppenburg στο βόρειο τμήμα της Γερμανίας, η οποία αγωνίζεται στην 2. Bundesliga και πέρυσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βορείου ομίλου αυτής. Η Μωραΐτου την χρονιά που μας πέρασε μέτρησε 24 συμμετοχές με την ομάδα της, ενώ σημείωσε και δύο τέρματα, όντας πολύ ικανοποιημένη στον σύλλογο που αγωνίζεται.

Η Αθανασία Μωραΐτου που ζει για τον αθλητισμό, αφού πέραν του ποδοσφαίρου σπουδάζει αθλητικό μάνατζμεντ, αξίζει να σημειώσουμε πως βρίσκεται συνεχώς και στις κλήσεις της Εθνικής γυναικών. Βρισκόταν στην αποστολή για τους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ γυναικών που θα διεξαχθεί το 2019, ενώ επίσης αγωνίστηκε βασική και στο προ δύο μηνών φιλικό της Εθνικής κόντρα στην Ουγγαρία.

Μπορείτε να ψηφίσετε την Αθανασία Μωραΐτου και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it