Search

Υποψήφιος Προπονητής της χρονιάς: Σάββας Αϊβάζης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στους 12 υποψήφιους για Προπονητές της χρονιάς βρίσκεται και ο Σάββας Αϊβάζης! Το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ Κοσμίου, του συλλόγου που φέτος θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Ροδόπης στην Γ’ Εθνική, δεν βρίσκεται τυχαία μέσα στην λίστα με τους υποψήφιους καλύτερους!

Ο 46χρονος έμπειρος τεχνικός έχει γράψει την δική του ιστορία με την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, πρώτα ως παίκτης και μετά ως προπονητής. Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τους ασπρόμαυρους στην πρώτη τους κατάκτηση πρωταθλήματος στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης και στην πρώτη τους συμμετοχή στην τότε Δ’ Εθνική την σεζόν 2010-11, ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην ίδια κατηγορία, μετά την πτώση του στο τοπικό, κερδίζοντας και πάλι το πρωτάθλημα.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Σάββας Αϊβάζης επανέλαβε το επίτευγμα του κερδισμένου πρωταθλήματος, το οποίο ήταν το τρίτο με το Κόσμιο και της ανόδου στην Γ’ Εθνική πλέον. Παρ’όλο που στις αρχές της περσινής χρονιάς για πολλούς ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φάνταζε απλώς ένα ισχυρό αουτσάιντερ, έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας ήταν ο κόουτς Σάββας Αϊβάζης, που αψήφισε το όσα προβλήματα προέκυψαν εν μέσω της σεζόν στην ομάδα του, αγνόησε τους άτυπους τίτλους των φαβορί που είχαν οι άλλοι συνδιεκδικητές του τίτλου, αλλά και τα ισχυρά ονόματα που είχαν σαν μονάδες και μέσα από τη συστηματική δουλειά και την πίστη και την εμπιστοσύνη που έδειξε στους παίκτες του, παρά το νεαρό της ηλικίας πολλών από αυτούς, κατάφερε να σηκώσει την τρίτη του κούπα με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ισχυροποιώντας την θέση του, ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της ΕΠΣ Θράκης!

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Σάββα Αϊβάζη και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it