Search

Υποψήφιος αθλητής της χρονιάς: Γρηγόρης Ζάχος

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο αθλητή της χρονιάς, Γρηγόρη Ζάχο:

Ο αθλητής Taekwon-Do του Απόλλωνα Αλεξανδρούπολης, Γρηγόρης Ζάχος την φετινή σεζόν κατάφερε με τις επιδόσεις του να εξασφαλίσει μία θέση υποψηφίου στην κατηγορία αθλητής της χρονιάς.

Στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF της Ολλανδίας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας στα σημεία το χρυσό από τον Ρώσο αντίπαλο του (Θυμηθείτε εδώ). Για τον λόγο αυτό βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη (Θυμηθείτε εδώ). Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα να είσαι δεύτερος στον κόσμο!

Επιπρόσθετα ο Εβρίτης κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο 5th European King of Taekwon-Do, που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη, έναν θεσμό της Αθλητικής ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος από τον οποίο απείχε τα τελευταία 10 χρόνια (Θυμηθείτε εδώ).

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it