Search

Υποψήφιος Αθλητής της χρονιάς: Ιμπίς Νιαζί

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στους 12 υποψήφιους για Αθλητή της χρονιάς βρίσκεται και ο Ιμπίς Νιαζί! Ο “γίγαντας” του ΑΣ Δημοκριτείου Κομοτηνής που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με την ελευθέρα πάλη, είναι ένας από τους Θρακιώτες αθλητές που εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα σε διοργανώσεις και του εξωτερικού, συμπεριλαμβανόμενος πάντα στις αποστολές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά, Βαλκανικά και Μεσογειακά Πρωταθλήματα, αλλά και σε διεθνή τουρνουά, όπως αυτό που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Βουλγαρία, στο οποίο μάλιστα πέρυσι είχε αναδειχθεί ο καλύτερος ξένος αθλητής.

Την σεζόν 2017-2018 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξήχθη στην Πολωνία, με την πορεία του να σταματά στα προημιτελικά. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 125 κιλών, ενώ στο Πανελλήνιο Πάλης άμμου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την 1η θέση. Τέλος πήρε μέρος τόσο στο Μεσογειακό όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιώντας επίσης πολύ καλές παρουσίες, φτάνοντας μέχρι και τα προημιτελικά.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Ιμπίς Νιαζί και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it