Search

Photos: Με πολλά νέα πρόσωπα και υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες η πρώτη των Νέων της Ξάνθης!

Κάτω απο πολύ δυνατό αέρα και έντονη βροχή που ξεκίνησε μετά τις 18:30 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας(23/7) η πρώτη προπόνηση  της ομάδας Νέων του ΑΟΞ υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπεδρελή.

Σε σχέση με την περσινή ομάδα το παρών έδωσαν στην πρώτη και συνεχίζουν οι: Ευθύμης Τσάπαρης, Θανάσης Γιανναράκης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Νίκος Τριανταφύλλου, Κώστας Δουλγέρης και Γιάννης Ακριτίδης. Αλλά και ο Χρήστος Παχούμης που είναι η πρώτη μεταγραφή για το τμήμα Νέων του συλλόγου.

Ενώ απο την Εφηβική ομάδα μαζί με τον τεχνικό της ομάδας πλέον Κώστα Μπεδρελή ανέβηκαν και οι: Δημήτρης Γκάρας, Χάρης Τασίδης, Άγγελος Γκατζόγιας, Ισμέτ Ισμέτογλου, Άγγελος Κιούπης, Γιώργος Ποδάρας, Δήμος Τενεκές, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Στράτος Γράβας, Δημήτρης Κακουλίδης, Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης, Γιώργος Τσιλιγγίρης, Γιάννης Λεωντσάκος.

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι επαγγελματίες Γιάννης Φάκης και Κώστας Θυμιάνης που όπως και  οι Γιώργος Τζελέπης και Οκάν Σουλεϊμάν βρίσκονται στην Βουλγαρία με την πρώτη ομάδα του ΑΟΞ, με άπαντες πάντως να έχουν το δικαίωμα λόγω ηλικίας να μετέχουν στους αγώνες της ομάδας Κ19 της Ξάνθης.

Η προπόνηση παρά τις δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Μπεδρελή, του γυμναστή Ηλία Καραλίδη, ενώ τους τερματοφύλακες γύμνασε ο Νίκος Καλαϊτζής. Η πρώτη  των Νέων του ΑΟΞ έγινε υπό το βλέμμα του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκου Κεχαγιά και του Υπεύθυνου της Ακαδημίας Περικλή Καλογιάννη.

Το επόμενο διάστημα πέρα απο τις εξετάσεις που θα γίνουν και τα φιλικά που θα ξεκινήσουν απο τον Αύγουστο η ομάδα της Ξάνθης θα προχωρήσει και σε 2-3 μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Share it