Search

Αφήνει τα πράσινα του Λεβαδειακού και φορά τα κόκκινα της Ξάνθης ο Χρήστος Παχούμης!

Την πρώτη μεταγραφή για το τμήμα των Νέων ολοκλήρωσε η Ξάνθη, με τον Κομοτηναίο μεσοεπιθετικό Χρήστο Παχούμη μετά απο μια γεμάτη διετία στον Λεβαδειακό επιστρέφει στην Θράκη αυτή την φορά για λογαριασμό της Ξάνθης.

Ο ταλαντούχος 18χρονος χαφ με εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ20 του Λεβαδεικού κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του στους Βοιωτούς, και μετά την απόφαση του να επιστρέψει στην Θράκη η Ξάνθη έμοιαζε ο ιδανικός προορισμός. Με τος ξανθιώτες να έχουν εξαιρετική άποψη τόσο απο τις εμφανίσεις του στον Λεβαδεικό όσο και απο την εκπληκτική του παρουσία στο Final 4 των Σχολικών οπού ο Κομοτηναίος ήταν ο κορυφαίος της Λιβαδειάς.

Άλλωστε στην ομάδα της Ξάνθης ο Παχούμης θα βρει και τον παλιό του συμπαίκτη στην Ακαδημία του Πανθρακικού, και επίσης Κομοτηναίο, Θανάση Γιανναράκη αλλά θα έχει και την ευκαιρία να δουλέψει αρκετά και να πάρει τις ευκαιρίες του σε μια ομάδα με τεράστιο παρελθόν στην ανάδειξη ταλέντων.

Ήδη ο Παχούμης μετείχε και στην πρώτη προπόνηση της ξανθιώτικης ομάδας, φωτορεπορτάζ τις οποίας θα δείτε σε επόμενη ανάρτηση

Share it