Search

Η παρουσίαση του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας του ΑΠΣ Πανθρακικού!

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας του ΑΠΣ Πανθρακικού για την νέα σεζόν!

Την τεχνική ηγεσία του συλλόγου αναλαμβάνει ο Κώστας Γεμενετζής, ρόλο βοηθού προπονητή θα έχει ο Γιάννης Φόνσος, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Τζελέπης, ενώ γυμναστής τερματοφυλάκων θα είναι ο Παναγιώτης Περτσάς! Όλοι τους στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε επισήμαναν το πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιάσει ο κόσμος της Κομοτηνής και της Ροδόπης γενικότερα, την νέα προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του Πανθρακικού, ώστε να αναβιώσει το σύνθημα “Όλη η πόλη μια ομάδα!”.

Ο Κώστας Γεμενετζής που επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, τόνισε πως το μεγαλύτερο βάρος της νέας αυτής προσπάθειας θα πρέπει να πέσει στις ακαδημίες, αφού μόνο πάνω σε τέτοια γερά θεμέλια θα μπορέσει να ξαναχτιστεί ο σύλλογος. Θυμηθείτε όλα όσα είπε ο κόουτς του ΑΠΣ Πανθρακικού με ένα κλικ εδώ.

Στην συνέχεια Γιάννης Φόνσος (στο κέντρο της παραπάνω φώτο) και Παναγιώτης Περτσάς (δεξιά στην παραπάνω φώτο), οι οποίοι παλαιότερα είχαν φορέσει την πράσινη φανέλα σε διάφορες κατηγορίες, δήλωσαν χαρούμενοι και έτοιμοι να συμβάλουν στην νέα προσπάθεια της ομάδας, με τον τελευταίο να επισημαίνει: “Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κόουτς και του προέδρου και ήθελα να έρθω να βοηθήσω. Θα πρέπει να αφήσουμε τις κακίες στην άκρη και ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει και πάλι την ομάδα. Προσωπικά την έζησα στις αρχές με 2000 άτομα σε κατηγορίες όπως η Δ’ Εθνική και την άφησα με 500 άτομα στην κορυφαία κατηγορία, κάτι που ήταν πολύ λυπηρό.”

Κλείνοντας και ο νεαρός Κώστας Τζελέπης (στο κέντρο της παραπάνω φώτο) ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανθρακικό, τον οποίο και θα πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε για την ιστορία που κουβαλά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.”

Θυμηθείτε εδώ το βιογραφικό όλων των παραπάνω.

Share it