Search

Κώστας Γεμενετζής: “Για να φτάσει και πάλι ψηλά ο Πανθρακικός, πρέπει να έχει γερές βάσεις!”

Παρουσιάστηκε και επίσημα ο νέος προπονητής του ΑΠΣ Πανθρακικού, Κώστας Γεμενετζής, καθώς και το επιτελείο του εν όψει της νέας σεζόν!

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε, που βρίσκεται την παρούσα στιγμή στην ομάδα, την ιστορία, την σημασία, καθώς και το βάρος της φανέλας του συλλόγου, όταν πήρε τον λόγο στην συνέντευξη τύπου που παρατέθηκε, τόνισε: “Πάνω από όλα πρέπει να έχομε γερές βάσεις, για αυτό και πρέπει το βάρος να πέσει στις ακαδημίες του συλλόγου. Το καλύτερο θα είναι να δούμε παιδιά από την ακαδημία να φοράνε την φανέλα του Πανθρακικού.”, ενώ αναφέρθηκε και στις άριστες εγκαταστάσεις της ομάδας, στον Ροδίτη και τα προνόμια που μπορούν να προσφέρουν στους μικρούς ποδοσφαιριστές και είναι σπάνια για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Στην συνέχεια, σε ερωτήσεις συναδέλφων σχετικά με το μέλλον και τις προσδοκίες που θα πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας είπε: “Ας μην προτρέχουμε και ας μην προσπαθούμε να κάνουμε άλματα, όπως επίσης δεν χρειάζεται να ανατρέχουμε στο παρελθόν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε και να υποθέτουμε που θα βρίσκεται η ομάδα, αν πρώτα δεν χτίσουμε κάτι στέρεο. Το ιδανικότερο θα ήταν να είχαμε ένα ντουλάπι με λεφτά, να έχουν όλοι ό,τι θέλουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε και να κάνουμε το κάτι παραπάνω, για να λειτουργήσει ο σύλλογος αρμονικά και βήμα βήμα να τον φτάσουμε και πάλι ψηλά. Ωστόσο το μόνο που μετράει τώρα είναι το παρόν και η προσπάθεια να χτίσουμε κάτι από την αρχή.”

Τέλος αναφέρθηκε και στο ρόστερ της νέας χρονιάς, λέγοντας: “Πιστεύω πως ένα ρόστερ 20-22 ποδοσφαιριστών είναι υπεραρκετό για το τοπικό πρωτάθλημα. Όμως δεν μας ενδιαφέρει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα. Από την περσινή ομάδα κάποιοι θα μείνουν, αλλά θα πρέπει να σέβονται την ομάδα. Επίσης δεν αποκλείεται φέτος να δούμε παιδιά να αγωνίζονται, που είχαν παίξει στα τμήματα υποδομής με την Κ15, την Κ17, την Κ20. Η προετοιμασία, ανάλογα πάντα και με το καλεντάρι της νέας σεζόν που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣ, θα αρχίσει περίπου το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Share it