Search

Κώστας Μπεδρελής: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”! Οι δηλώσεις Θυμιάνη, Θέου και Μούγιου

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα απο τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Κ17 της Ξάνθης, Κώστας Μπεδρελής.

Αναλυτικά ο ξανθιώτης τεχνικός δήλωσε: «Εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ αλλά εμείς δεν αντιδράσαμε καθόλου. Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, του κάναμε δώρο και τα δυο γκολ. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Υπάρχουν ταλέντα στην Ξάνθη που συνεχώς πλαισιώνουν τη πρώτη ομάδα. Απλά σας είπα ότι σήμερα αδικήσαμε τη προσπάθεια όλης της χρονιάς».

Απο την πλευρά του ο αρχηγός της Ξάνθης, Κωνσταντίνος Θυμιάνης τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ. Νομίζω κάναμε αυτά που μας είπε ο κόουτς αλλά ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερα τα πράγματα».

Απο την πλευρά τους ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάσος Θέος είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA: «Εμείς σαν Ολυμπιακός έχουμε στην λειτουργία μας το επιθετικό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι πρωτοβουλίας. Σήμερα δεν έβγαλαν τα παιδιά αυτό που δουλεύουμε όλη τη σεζόν. Παίξαμε όμως έξυπνα. Ο στόχος μας είναι η βελτίωση, η εξέλιξή τους και να τους δούμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Κρατάμε ότι πίσω κρατήσαμε το μηδέν αλλά θέλουμε να βγάλουμε και άλλα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν ένα ημίχρονο και κοιτάμε το δεύτερο. Αυτά τα παιδιά έχουν τη φλόγα να δείξουν όταν παίζουν μπροστά σε τόσο κόσμο και στις τηλεοπτικές κάμερες. Θα πρέπει να μην παρασυρθούμε. Δεν βγάλαμε όλη την ποιότητά μας. Πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα τα πάμε καλύτερα».

Ενώ τέλος ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Κώστας Μούγιος, σημείωσε: «Είναι ένα όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει δυο γκολ σε ένα κρίσιμο ματς. Να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου για τις υπέροχες πάσες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ο τελικός».

Share it